Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας: Δυνατό χειροκρότημα για την παράσταση «Οι κάτω απ’ τα’ αστέρια» (βίντεο)

 

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής την παράσταση «Οι κάτω απ’ τα’ αστέρια»

Μια παράσταση που όπου παίχτηκε σημειώθηκε sold out. 

Το κοινό της Βέροιας που γέμισε την αίθουσα της Στέγης Γράμματών και Τεχνών, ξέσπασε σε παρατεταμένο χειροκρότημα στο τέλος της παράστασης, μιας παράστασης που κρατάει αμείωτη την εναλλαγή και την ένταση των συναισθημάτων σε όλη της τη διάρκεια.

ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας - «Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια» 1/2/2019

Λίγα λόγια για την παράσταση

 

Τέλη των 80ς, αρχές των 90ς. Ελληνική επαρχία, πόλη νησιού. Η Μένια και ο Νικολής πάνε μαζί σχολείο, γίνονται αχώριστοι, ονειρεύονται, μεγαλώνουν, κάνουν έρωτα, ερωτεύονται «για πάντα». 

Αλλά τα χρόνια περνούν και η πραγματικότητα – όπως συνηθίζει – επιβάλλει τον εαυτό της. Οι δύο ήρωες όμως ποτέ δεν παύουν να σημαδεύουν ο ένας τον άλλο. Παρά τις επιλογές που έχουν κάνει στις ζωές τους, ανάμεσά τους, εξακολουθεί να καίει μια πυρκαγιά άγρια.  

Η ιστορία των «κάτω απ’ τ’ αστέρια» είναι γεμάτη χιούμορ και συγκίνηση, τρυφερότητα και απόρριψη, σύγκρουση και νοσταλγία.  Είναι η τελική αναμέτρηση ενός μεγάλου εγκλωβισμένου έρωτα. Είναι η συνάντηση που χρωστούσε ο Νικολής στην Μένια και η Μένια στον Νικολή!

Μια ιστορία αγάπης και ενηλικίωσης, για τις πολύ μεγάλες προσδοκίες και την πολύ σκληρή πραγματικότητα, με φόντο τη μικρή κοινωνία της επαρχίας, τις παραλίες του καλοκαιριού και την ξέγνοιαστη εποχή της αθωότητας.

“Μέσα στα μάτια του κάτι σκοτεινό λαμπύριζε. Αλλά η κοιλιά μου, μέσα της, με γαργαλούσε. Και σε αυτές τις περιπτώσεις οι κοιλιές δεν κάνουν λάθος.”
 

Συντελεστές: 

Ερμηνεία -  Σκηνοθεσία: Λίλα Μπακλέση, Κωνσταντίνος Μπιμπής

Σκηνικά: Αντώνης Χαλκιάς

Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα

Συνεργασία στη σκηνοθεσία: Άρτεμις Γρύμπλ

Φωτισμοί: Σεσίλια Τσελεπίδη

Δ/νση Παραγωγής: Λευτέρης Πλασκοβίτης 

Παραγωγή: K2L ΑΛΦΑ – ΙΔΕΑ Ε.Ε

Σε συνεργασία: με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ