Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

"Γκαζόζεν" - Του Φώτη Κουτσουπιά

 

Η γελοιοποίηση της κοινοβουλευτικής διαδικασίας που βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες, σαν θέατρο σκιών ή σαν κωμωδία, στην πραγματικότητα είναι μια τραγωδία για το Δημοκρατικό Πολίτευμα, το οποίο έχει χάσει την αξιοπρέπειά του.

Το Προεδρείο της Βουλής χωρίς προσχήματα πλέον, αποκαλύπτει το τραγελαφικό του προσωπείο.

Μικροπολιτικές και μικροκροκομματικές σκοπιμότητες, παλινωδίες, ισορροπίες του τρόμου, δυναμιτίζουν και ευτελιζουν τους θεσμούς.

Ο κ.Τσίπρας, παρουσιάζεται σαν ένας σύγχρονος Ιανός, εμφανίζοντας με μεγάλη άνεση την διπρόσωπη συμπεριφορά του. Άλλοτε, παρουσιαζόμενος σαν προασπιστής της δημοκρατικής νομιμότητας, κατηγορεί τους πολιτικούς του αντιπάλους για πράξεις ή πολιτικές πρακτικές, ακροδεξιές και φασιστικές και άλλοτε παρουσιάζει δικές του ενέργειες, που πολλές φορές λειτουργούν στις παρυφές της νομιμότητας, σαν πράξεις προάσπισης λαϊκών δικαιωμάτων, ενώ αναρχοαυτόνομες ενέργειες δικαιολογούνται με πρόφαση την εξυπηρετηση της αριστερής ιδέας.

Η πολιτική πράξη πρέπει να στηρίζεται σε έναν συνδυασμό ηθικής και ισχύος. Η ισχύς πρέπει να είναι ελεγχόμενη και να ασκείται με τέτοιον τρόπο, ώστε να δίνει την δυνατότητα στις ηθικές αξίες να εδραιωθούν. 
Η βασική αντινομία ανάμεσα στην πολιτική του Σύριζα και στην ηθική, θέτει στο προσκήνιο το ψέμα σαν πολιτική πρώτη ύλη.

Για τη Νέα Δημοκρατία, η αναβάθμιση και η εύρυθμη λειτουργία του Κοινοβουλίου αποτελεί προτεραιότητα.
Γιατί πάντα, η αυστηρή αλλά δίκαιη κριτική των κακώς κειμένων, προβάλλει την αναγκαιότητα εναλλακτικών προτάσεων. Αυτές οι προτάσεις ορθολογικά δομημένες πρέπει να αντέχουν στην αντικειμενική κριτική, έτσι ώστε μέσα από την ουσιαστική σύνθεση απόψεων κριτών και κρινομένων, τα αποτελέσματα τους να μετουσιώνονται σε οράματα και πράξεις, που θα οδηγούν στην πρόοδο.

Δυστυχώς, ο δρόμος που ακολουθεί ο Σύριζα, είναι διαμετρικά αντίθετος.
Είναι πράγματι οξύμωρο να προσπαθεί κανείς να αντιμετωπίσει τα σύγχρονα προβλήματα με μεθόδους του παρελθόντος και να περιμένει ανάπτυξη.

Ζούμε στην εποχή της τεχνολογικής επανάστασης και της αυτοκίνησης χωρίς οδηγό και ο Σύριζα επιμένει να μεταφέρει ιδέες και πολιτικά πιστεύω, με αυτοκίνητα ''ΓΚΑΖΟΖΕΝ''.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ