Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Μελίκη: Μικρό το «Αρχοντικό» για την πρώτη ομιλία του Μιχάλη Χαλκίδη (βίντεο)

 

Με μία μεγάλη συγκέντρωση στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αρχοντικό» που πραγματοποιήθηκε στην γενέτειρα του Μελίκη, έκανε την πρώτη προεκλογική του ομιλία ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μιχάλης Χαλκίδης.  Στο πρώτο μέρος της ομιλίας του  αναφέρθηκε στην πολιτική του καριέρα,  σαν βουλευτής  Ημαθίας και δήμαρχος Μελίκης και ευχαρίστησε  για μία ακόμα φορά τους συμπολίτες του που τον τίμησαν με την ψήφο τους.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα έργα που θα κάνει και δεσμεύτηκε προεκλογικά ότι θα επαναφέρει τον δήμο Αλεξάνδρειας στο επίπεδο που του ανήκει,  αφού μέχρι τώρα λόγω κακής διοίκησης ο δήμος  έχει περιέλθει σε τραγική κατάσταση.

 Έδωσε δε το σύνθημα να συστρατευτούν όλοι οι συμπολίτες  μαζί του  ανεξάρτητα πολιτικών πεποιθήσεων αυτή την φορά  για το καλό του τόπου τους, σε μία περίοδο που πραγματικά το έχει ανάγκη.

Τόνισε δε χαρακτηριστικά ότι δεν περισσεύει κανείς,  ενώ το κάλεσμα που έκανε στους πρώην Δημάρχους  Μελίκης Βενιόπουλο και Καρέλη παρότι παραδέχθηκε ότι έκανε και αυτός λάθη, μέχρι στιγμής δεν έχει βρει ανταπόκριση. Στη συνέχεια αναφέρθηκε εκτενέστερα στην τετραετία του δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη, η οποία πήγε πολλά χρόνια τον δήμο πίσω, δημιουργώντας προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών.

Χαρακτηριστικό της τετραετίας Γκυρίνη είναι η μηδενική παραγωγή έργων ,  τονίζοντας ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι πως  θα κρατηθεί στη θέση  του Δημάρχου και στον δημαρχιακό θώκο.

Τέλος, επέκρινε την υποψηφιότητα  του Αργύρη Πανταζόπουλου, την οποία κατέβασαν κάποιοι καπεταναίοι  από το παρασκήνιο για να κάνουν το κουμάντο τους  να ξαναγυρίσουν για να μην χάσουν τις καρέκλες τους, τονίζοντας χαρακτηριστικά.

Την ομιλία έκλεισε ο Μιχάλης Χαλκίδης με την φράση “με ξέρετε και σας ξέρω, θέλω  θα αλλάξω τον τόπο από εδώ ξεκίνησα και από εδώ θέλω να κλείσω την  καριέρα μου».

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας - Πηγή: emvolos.gr

 

Το ρεπορτάζ του avena.gr


Με ένα δριμύ «κατηγορώ» στη διοίκηση του Παναγιώτη Γκυρίνη, την οποία εκλογή του είχε υποστηρίξει ο ίδιος, παραδεχόμενος ότι η επιλογή του ήταν ένα μεγάλο του λάθος.

Αναφέρθηκε, ακόμη, στα έργα που επί των ημερών του ως δήμαρχος έγιναν στο δήμο Μελίκης και ως βουλευτής για όλη την Ημαθία και ιδιαίτερα για την περιοχή της Μελίκης με αιχμή των έργων του, το αρδευτικό.

Κριτική έκανε ακόμη, και για την υποψηφιότητα του Αργύρη Πανταζόπουλου, την οποία χαρακτήρισε ως επιλογή κάποιων καπετανέων (ουσιαστικά φωτογραφίζοντας Κώστα Πασχαλιώρη και Σάκη Κούγκα).

Για δε, την υποψηφιότητα του Κώστα Ναλμπάντη, χωρίς να αναφέρει το όνομά του την χαρακτήρισε ουσιαστική και ότι και αυτή αποβλέπει στο δημαρχιακό θώκο.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε κάποιες σκέψεις και προτάσεις του για το μέλλον του δήμου. Το πρόγραμμα του οποίου, όπως είπε θα αναλύσει σε έναν μήνα περίπου από τώρα σε ανοιχτή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί σε κέντρο της Αλεξάνδρειας ανακοινώνοντας και τους υποψηφίους του.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους λόγους που τον οδήγησαν να ενεργοποιηθεί ξανά και πάλι με τα πολιτικά δρώμενα από την θέση του υποψηφίου δημάρχου. Αν και το 2012 είχε αποφασίσει, ότι θα αποσυρθεί από την ενεργώ πολιτική.

Να σημειωθεί, ότι η αίθουσα ήταν κατάμεστη από φίλους και στελέχη καθώς επίσης κόσμος υπήρχε και έξω από το μαγαζί.

Πηγή:avena.gr Το οποίο μετέδωσε ζωντανά την ομιλία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ