Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Συνεχίζεται το θέατρο του παραλόγου!!! – Δικαστική αντιδικία μεταξύ του Δήμου Βέροιας και του νομικού συμβούλου του Δήμου!!!!

 

Για μια ακόμη φορά ο Δήμος Βέροιας βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον νομικό του σύμβουλο (!!!!) και προϊστάμενο της νομικής υπηρεσίας!!!

Το απίστευτη κατάσταση συνεχίζεται, καθώς ο νομικός σύμβουλος του Δήμου Βέροιας έχει προσφύγει και στο παρελθόν στα δικαστήρια κατά του Δήμου Βέροιας!!!!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Βέροιας, στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που πραγματοποιείται την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου, τα δύο τελευταία θέματα της ημερήσιας διάταξης αφορούν δικαστικές προσφυγές του νομικού συμβούλου του Δήμου Βέροιας κατά του Δήμου Βέροιας!!!!

 

Εδώ τα σχετικά εισηγηγτικά

ΘΕΜΑ 10ο
Ορισμός ή μη δικηγόρου να παραστεί στο Ειρηνοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση αγωγής του Γ.Παπαστεργίου (εισφορά αλληλεγγύης).

http://www.veria.gr/new/files/%CE%9F%CE%95/2019/3/10.pdf

 

ΘΕΜΑ 11ο
Ορισμός ή μη δικηγόρου να παραστεί στο Ειρηνοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση αγωγής του Γ.Παπαστεργίου (επιδόματα εορτών).

http://www.veria.gr/new/files/%CE%9F%CE%95/2019/3/11.pdf

Σχετικά: Απίστευτο!!! Νομικός σύμβουλος του Δήμου Βέροιας σε δικαστική διαμάχη με το Δήμο Βέροιας!!!!

 

Επίσης μεταξύ των θεμάτων περιλαμβάνεται και θέμα που αφορά την πολύπαθη γέφυρα Κούσιου. Αυτή την φορά γίνεται αντικατάσταση δύο μελών της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου.

Ο κ. Αγαθαγγελίδης και η κ. Χατζηγαβριήλ υπέβαλαν την παραίτησή τους (γιατί άραγε;) και προτείνεται να αντικατασταθούν από τους κ.κ. Γελαδάρη και Εμμανουήλ.

ΘΕΜΑ 5ο
Τροποποίηση ή μη της αριθμ.865/2017 απόφασης Ο.Ε. για αντικατάσταση μελών στην επιτροπή διαγωνισμού του έργου «Ολοκλήρωση κατασκευής γέφυρας Αφών Κούσιου»".

http://www.veria.gr/new/files/%CE%9F%CE%95/2019/3/5.pdf

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ