Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: "Ο καρκίνος δεν είναι ανίκητος"!!! – Μήνυμα ζωής και αγώνα στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του καρκίνου (βίντεο)

 

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην αίθουσα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών στη Βέροια.

Για την πραγματοποίηση της εξαιρετικά ευαίσθητης και πολλαπλά σημαντικής εκδήλωσης την πρωτοβουλία είχε το παράρτημα Βέροιας της Ελληνικάς Αντικαρκινικής Εταιρίας με την ευγενική χορηγία του Κέντρου Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής «karyo» και  σε συνεργασία με  το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ Δήμου Βέροιας, το Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Βέροιας, την Κοινωφελή Επιχείρηση ΚΕΠΑ, το Σύλλογο Καρκινοπαθών Βέροιας και τον Ιατρικό Σύλλογο Ημαθίας.

Ομιλητές ήταν ο Εξειδικευμένος στην Γυναικολογική Ογκολογία,  Πρόεδρος Παραρτήματος Βέροιας, Ευάγγελος Ν. Παπαχαραλάμπους,  η Ακτινοδιαγνώστης στο Κέντρο Υγείας Βέροιας, Βασιλική Αν. Καραδήμου, η Ιατρός Μικροβιολόγος – Βιοπαθολόγος, Στέλλα Ι. Αραμπατζή MD, MSc και ο Μοριακός Βιολόγος, Διευθυντής karyo, Γρηγόριος Τιμολόγος.

Δείτε στα βίντεο την έναρξη της εκδήλωσης με τους χαιρετισμούς και τις εξαιρετικά σημαντικές εισηγήσεις των ομιλητών

 

Βέροια - Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου - χαιρετισμοί 4/2/2019

 

Βέροια - Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου - εισηγήσεις 4/2/2019

 

Ρεπορτάζ: Δ,, Καρολίδης

Φωτογραφίες: Ευρώπη Εμμανουηλίδου

Αρχείο - επεξεργασία: Σοφία Βέϊου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ