Η Ματθίλδη Μαγγίρα μιλά για τη μάχη της με την κατάθλιψη

 

Η εξομολόγηση της ηθοποιού στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Την έχουμε συνηθίσει χαμογελαστή, αυτό που λέμε «χαρά της ζωής», ενώ πολλές φορές την έχουμε απολαύσει στα shows της που μας έχουν χαρίσει στιγμές γέλιου.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα όμως, όπως και πολλοί άλλοι συνάνθρωποί μας, ήρθε αντιμέτωπη με την κατάθλιψη, μία κατάσταση που την ταλαιπώρησε, αναστατώνοντας και την κόρη της.

Για πρώτη φορά, η ταλαντούχα ηθοποιός και show woman μίλησε για όλα όσα βίωσε, έχοντας στην «πλάτη» της την κατάθλιψη. Έσπασε τη σιωπή της στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη και περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

«Βιώνεις πιο πολύ το αρνητικό σου κομμάτι και μπαίνει σε μία κατάσταση που δεν βλέπεις φως πουθενά. Στη δική μου περίπτωση ένιωθα ότι είμαι μέσα σε ένα μαύρο κουβάρι, στο οποίο ψάχνω να βρω την άκρη της κλωστής από μέσα προς τα έξω να ξετυλίγω για να βγω στο φως.

Σοκαριστική είναι η καθημερινότητά σου, το ότι τα βλέπεις όλα τόσο μαύρα. Δεν βλέπεις φως πουθενά. Ένιωθα ότι ήθελα να κάνω εμετό, χωρίς όμως να κάνω. Αρχίζεις και κλαις χωρίς να υπάρχει λόγος. Ή δεν κοιμάσαι και ξενυχτάς μέχρι να εξαντληθείς και να πέσεις ν α κοιμηθείς ή θες να κοιμάσαι πάρα πολύ και δεν θες να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητά σου.  Όταν πήγα να κάνω σωματική ψυχοθεραπεία είχα φτάσει σε όριο, καταλάβαινα ότι θα αρχίσω και θα αρρωσταίνω τον οργανισμό μου. Θεωρώ ότι είναι το μεγαλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου και στο παιδί μου», εξομολογήθηκε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

 

www.neakriti.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ