Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Χείμαρρος η Εύα Καϊλή

 

Σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στη Βέροια, μίλησε το πρωί της Κυριακής η ευρωβουλευτής, Εύα Καϊλή. 

Η εκδήλωση ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου του ΚΙΝΑΛ.

Η κ. Καϊλή αρχικά έδωσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, ακολούθησε ομιλία και στη συνέχεια τοποθετήσεις παρισταμένων. 

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με το «κλείσιμο» από την κ. Καϊλή.

Εκείνο που αξίζει να επισημανθεί είναι η στάση της κ. Καϊλή, αλλά και η συνολική της παρουσία, στη μαραθώνια από άποψη χρόνου διαδικασία.

Έφτασε στο χώρο της εκδήλωσης πριν τις 11 το πρωί και η διαδικασία ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 3 το απόγευμα πλέον.

Στο διάστημα αυτό η Εύα Καϊλή δέχτηκε και απάντησε σε ερωτήσεις, άκουσε με πραγματικό ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις κρατώντας σημειώσεις και έδωσε απαντήσεις σε κάθε ερώτημα και άποψη που διατυπώθηκε.

Με χειμαρρώδη λόγο, με διάθεση και κυρίως, με γνώση έδειξε ότι η πραγματική κ. Καϊλή απέχει έτη φωτός από την εικόνα που πλασάρουν τα διάφορα «μιντιακά συστήματα» τα οποία εστιάζουν στα…μάτια της, στην εξωτερική της εμφάνιση και στο νεαρό της ηλικίας της, παρουσιάζοντας ένα «γοητευτικό κοριτσάκι» που κάνει πολιτική καριέρα με τα προσόντα και τον αέρα της ομορφιάς.

Η επανάληψη – σε βαθμό «παγίωσης» - αυτής της εξαιρετικά λανθασμένης όπως αποδείχθηκε εικόνας, αδικεί κατάφορα την, με καταβολές από την Ημαθία, ευρωβουλευτή.

Η Εύα Καϊλή, ανέφερε στην ομιλία της, μια σειρά από πρωτοβουλίες για κρίσιμα, εθνικής σημασίας ζητήματα.

Μια δραστηριότητα ελάχιστα γνωστή, η οποία «σκεπάστηκε» από τα δημοσιεύματα “life style” και φωτογραφίες που ζουμάρουν στα μάτια της και στην εμφάνισή της.

Τόσο στη συνέντευξη τύπου, όσο και στην ομιλία της και άλλο τόσο στο «κλείσιμο» της διαδικασία, αλλά και σε όλο το άλλο διάστημα, η κ. Καϊλή έδειξε πόσο την αδικεί η «light» εικόνα του «σταρ σύστεμ»…

Η κοπέλα έχει ευγένεια, σεβασμό, λόγο και άποψη, διαθέτει όλα τα στοιχεία που εμπνέουν εκτίμηση και σεβασμό και όσοι επιμένουν να προβάλουν μόνο τα μάτια της, πλασάροντας την εντύπωση μιας ακόμη «όμορφης» και τίποτα περισσότερο την αδικούν κατάφορα.

Είναι αυτό που συμβαίνει καμιά φορά, η εξωτερική εμφάνιση που σχεδόν πάντα είναι πλεονέκτημα, στην προκειμένη περίπτωση να τείνει να γίνει «μειονέκτημα»…

 

Βέροια - Εύα Καϊλή - ομιλία-απαντήσεις στο κλείσιμο προσυνεδριακής εκδήλωσης 24/2/2019

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ