Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Χάντμπολ: Ολοκληρώθηκε το διακλιμακιακό κάμπ Παμπαίδων Α' στη Νάουσα

 

Στην ηρωική πόλη της Νάουσας πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 8-11 Μαρτίου το διακλιμακιακό καμπ στην κατηγορία παμπαίδων Α΄. Συμμετείχαν συνολικά 60 αθλητές από τις τέσσερις περιφέρειες της Ελλάδας.

Η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας , η Ε.Α.Π ΟΧΕ και η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας ευχαριστούν : το Δήμαρχο Νάουσας Κουτσογιάννη Νικόλαο, τον Αντιδήμαρχο Δάγγα Στυλιανό για την φιλοξενία και την ευγενική χορηγία, την διοίκηση του Κ.Π.Ε και το προσωπικό του δήμου,τις διοικήσεις του Δ.Α.Κ, των Αστικών Λεωφορείων και του Γενικού Νοσοκομείου,το σωματείο Ζαφειράκης, το Σύνδεσμο Διαιτητών Κεντρικής Μακεδονίας και το χορηγό Loft Squareκαι τον διατροφολόγο Αδαμίδη Ευάγγελο.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προπονήσεις ανά περιφέρεια-ένωση κυρίως όμως αγώνες μεταξύ των ενώσεων.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Παρασκευή: Εθνικό Κλιμάκιο Δ. Ελλάδος (προπόνηση)(Χατζηπαρασίδης-Δεληχρήστος)

Εθνικό Κλιμάκιο Ν. Ελλάδος (προπόνηση)(Ιατρούδης-Κότσιρας)

Σάββατο: Εθνικό Κλιμάκιο Ν. Ελλάδος (προπόνηση)(Ιατρούδης-Κότσιρας)

Εθνικό Κλιμάκιο Δ. Ελλάδος (προπόνηση)(Χατζηπαρασίδης-Δεληχρήστος)

Εθνικό Κλιμάκιο Α. Ελλάδος (προπόνηση)(Τογανίδης)

Αγώνες Εθνικές UDER15:Ν.Ελλάδος-Δ.Ελλάδος(32-28)

Κυριακή: ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ με Ομιλητή τον Κο ΑΔΑΜΙΔΗ ΒΑΓΓΕΛΗ

ΑΓΩΝΕΣ: Β.ΕΛΛΑΔΑ –Α. ΕΛΛΑΔΑ (40-41)

Ν.ΕΛΛΑΔΑ-Β.ΕΛΛΑΔΑ(29-25)

Δ.ΕΛΛΑΔΑ-Α.ΕΛΛΑΔΑ (38-38)

Δευτέρα: Ν.ΕΛΛΑΔΑ-Δ.ΕΛΛΑΔΑ(32-21)

Β.ΕΛΛΑΔΑ-Δ.ΕΛΛΑΔΑ(32-28)

Την Κυριακή οι αθλητές παρακολούθησαν το Δρώμενο των Γενίτσαρων και της Μπούλας και ήρθαν κοντά με την παράδοση της πόλης της Νάουσας.

Στο Διακλιμακιακό Καμπ συμμετείχαν οι αναπτυξιακοί προπονητές: Ιατρούδης Π, Κότσιρας Κ, Σεϊρεκίδης Σ,Τογανίδης Θ, Μασλαρινός Δ, Χατζηπαρασίδης Α, Δεληχρήστος Χ, Αμπεριάδου Σ, Τριανταφυλλίδου Κ.

Στους αγώνες παρευρέθησαν οι Γεωργιάδης, Πιλαλίδης, Μάντζος, Τζουβάρας και νεαροί αθλητές και γονείς που χειροκρότησαν τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών.

Η Ο.Χ.Ε βράβευσε τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο της Νάουσας όπου με τη σειρά τους χαιρέτησαν τους αθλητές, τους ευχήθηκαν καλή αθλητική σταδιοδρομία και έδωσαν την υπόσχεση, η πόλη της Νάουσας να γίνει αθλητικός προορισμός για τις Εθνικές Ομάδες Χάντμπολ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ