Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Ο Θεόδωρος Καζαντζίδης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ”

 

Ο Θεόδωρος Καζαντζίδης, που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Βέροια, από όπου έχει και την καταγωγή του, είναι υπάλληλος στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Είναι μέλος της ΔΑΚΕ Δημοσίου, η ενασχόληση του με τα κοινά ξεκίνησε τα νεανικά του χρόνια θητεύοντας στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο ΝΕΩΝ, την Ο.Ν.ΝΕ.Δ της οποίας διετέλεσε πρόεδρος την περίοδο 2004-2009 στην Ημαθία, την ΝΟ.ΔΕ Ημαθίας 2009 - 2012 και είναι μόνιμο μέλος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής από το 2003.

Ο Θεόδωρος Καζαντζίδης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ” με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Βέροιας Παύλο Παυλίδη.

 

"Αγαπητοί συνδημότες μου του Δήμου Βέροιας και των δημοτικών διαμερισμάτων Βεργίνας, Απόστολου Παύλου, Δοβρά, Μακεδονίδας, είμαστε ευλογημένοι που γεννηθήκαμε και κατοικούμε στην χαρισματική γη που μεγαλούργησε ο βασιλιάς Φίλιππος της Μακεδονίας, που περπάτησε ο άγιος Απόστολος Παύλος,  είμαστε τυχεροί που διαμένουμε στη μικρή Ιερουσαλήμ με εξέχουσα την παρουσία της Παναγιάς της Σουμελιώτισας.

Είμαστε τυχεροί που διαμένουμε στην πάλε ποτέ πρωτεύουσα του εμπορίου.

Είμαστε τυχεροί που διαμένουμε στην πόλη της μοναδικής Μακεδονίας στην οποία μεγαλούργησαν ευεργέτες και δωρητές όπως οι αδελφοί Κούσιου, η Θεανώ Ζωγιοπούλου, ο Αντώνιος Αντωνιάδης(μεγάλος δωρητής της πόλης), ο Δημήτριος Εμμ. Ρακτιβάν, ο Ιωάννης Κωττούνιος, ο Αναστάσιος Καρατάσος, ο Δημήτριος Βικέλας και πολλοί άλλοι.

Αυτή η πόλη με τόσες παρακαταθήκες βρίσκεται σήμερα στο τέλμα οικονομικής και τουριστικής απαξίας.  

Ο δήμος μας διοικείται από ανθρώπους οι οποίοι με τις πράξεις τους οδηγούν το δήμο και τους δημότες στον μαρασμό.

Κανένα έργο αναπτυξιακό, καμία δράση ανάδειξης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Θρησκευτικός & αθλητικός τουρισμός έννοιες άγνωστες για τους κυρίους της δημοτικής αρχής.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα διασπάθισης δημοσίου χρήματος η γέφυρα των μεγάλων δωρητών αδελφών Κούσιου, η κυλιόμενη σκάλα και ο ανελκυστήρας της πλατείας Ελιάς, τα οποία δεν λειτούργησαν ποτέ, δεν αδειοδοτήθηκαν ποτέ, δεν παρελήφθησαν από τις αρμόδιες επιτροπές ποτέ.

Σ’ αυτήν την κατάσταση αντιστέκομαι.

Σας καλώ συνδημότες μου να αντισταθείτε μαζί μου.

Συμμετέχω για την ανατροπή αυτής της κατάστασης.

Σας καλώ συνδημότες μου να συμμετέχετε στο πλευρό μου.

Στρατεύομαι πολιτικά αλλά ακομμάτιστα στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Βέροιας Παύλου Παυλίδη.

Σας καλώ συνδημότες μου να στρατευτείτε με τον Παύλο Παυλίδη γιατί ξέρει στην καθημερινότητα του να στοχεύει, να διεκδικεί, να πετυχαίνει.

Σας καλώ να ΣυνΕνώσουμε το όραμα μας για ένα καλύτερο Δήμο."

 

 

Περισσότερα για τον Θεόδωρο Καζαντζίδη:

Γεννήθηκα το 1976 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσα στη Βέροια από όπου έλκω την καταγωγή μου, γονείς μου είναι ο Φιλάρετος Καζαντζίδης και η Γιώτα Καζαντζίδου.

Είμαι παντρεμένος με την Υπάτη Σουμπέκα και έχουμε δύο παιδιά τον Φιλάρετο και την Αναστασία.

Αποφοίτησα από το 1ο Γυμνάσιο Βέροιας και το Πολυκλαδικό Λύκειο Βέροιας, φοίτησα στην Νομική Σχολή του ΑΠΘ.

Εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις υπηρετώντας στο ΑΣΑΕΔ (ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ) και στον ΕΒΡΟ.

Από παιδί ασχολήθηκα με το άθλημα της Χειροσφαίρισης (hand ball) κατακτώντας πανελλήνιους τίτλους.

Είμαι διαιτητής χειροσφαίρισης στην κατηγορία premier και γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Διαιτητών Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας από το 2015 έως και σήμερα.

Εργάζομαι από το 2004 στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Ημαθίας.

Είμαι μέλος της ΔΑΚΕ Δημοσίου.

Στα πλαίσια της επαγγελματικής μου θητείας έχω παρακολουθήσει σεμινάρια :

  • Κυκλοφοριακές παρεμβάσεις σε αστικές περιοχές.

  • Ηλεκτρομαγνητική Συμβατότητα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών.

  • Ο νέος ρόλος της δημόσιας διοίκησης στη δομή και στην λειτουργία του σύγχρονου κράτους.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε τα νεανικά μου χρόνια θητεύοντας στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο ΝΕΩΝ, την Ο.Ν.ΝΕ.Δ της οποίας διετέλεσα πρόεδρος την περίοδο 2004-2009 στην Ημαθία,την ΝΟ.ΔΕ Ημαθίας 2009 - 2012 και μόνιμο μέλος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής από το 2003.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ