Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Κώστας Καλαϊτζίδης: Ξεκινάμε ξανά μαζί - μπροστά μαζί

 

Χρειάζεται και "σταυρός" για την εκλογή μου!

Απομένουν λιγότερες από 50 ημέρες μέχρι τις εκλογές κι εκείνο που θέλω να επισημάνω είναι ότι σύμφωνα με το νέο νόμο ("Κλεισθένης") για την εκλογή μου χρειάζομαι κι εγώ τον "σταυρό" της προτίμησής σας, στο ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα. Το διευκρινίζω επειδή πολλοί φίλοι θεωρούν ακόμη ότι ως Αντιπεριφερειάρχης δεν το χρειάζομαι. ΟΧΙ... Και ως Αντιπεριφερειάρχης αυτή το φορά ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ "ΣΤΑΥΡΟ" για την εκλογή μου. Καλό νικηφόρο αγώνα και καλή δύναμη σε όλους!

 

 

Με την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο Απόστολος Τζιτζικώστας παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της νέας νίκης του συνδυασμού μας , ώστε να συνεχίσουμε για μια ανθρώπινη και σύγχρονη Κεντρική Μακεδονία, για μια δημιουργική Ημαθία της ανάπτυξης, των έργων και της προόδου.

Είμαι υπερήφανος που συμμετέχω στον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα από τα πρώτα βήματα. Ξεκινήσαμε από το «θέλουμε», πήγαμε στο «μπορούμε» και σήμερα είμαστε στο «κάναμε» και στο «καταφέραμε».  Εργάστηκα ως αντιπεριφερειάρχης έντιμα και καθαρά, λέγοντας λίγα λόγια και κάνοντας έργα πολλά. Έτσι συνεχίζω τον αγώνα μας, πάντα στο πλευρό του Απόστολου και με τη συμπαράσταση όλων σας, προχωράμε μπροστά.

Βάση μου ήταν πάντα οι άνθρωποι της Ημαθίας και σήμερα από καρδιάς απευθύνομαι σε όλους ως ένας δικός σας άνθρωπος, ως ένας από εσάς, ζητώντας τη στήριξή σας για να συνεχίσουμε μαζί, για να ξανα-κερδίσουμε μαζί. Χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις, χωρίς μεγάλα λόγια, απλά και αληθινά όπως συμβαδίσαμε μέχρι σήμερα.  

Ξεκινάμε από σήμερα τον νέο αγώνα, ξανά μαζί- μπροστά μαζί, για να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο  τη σύγχρονη Ημαθία. Το αποδείξαμε ότι μπορούμε, δεν άλλαξε τίποτα για να το ξανακάνουμε. Μαζί θα είμαστε και πάλι πρώτοι.
 

Κώστας Καλαϊτζίδης
Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας
υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ημαθίας
με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη- Απόστολος Τζιτζικώστας»

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ