Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια – Κυριάκος Βελόπουλος: “Η Ελλάδα κυβερνάται από φρενοβλαβείς ανθέλληνες” (φωτό+βίντεο)

 

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, βρέθηκε στη Βέροια το πρωί της Κυριακής (31/3/19), και συγκεκριμένα στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Πολυχώρου Ελιά, όπου πραγματοποίησε την προγραμματισμένη ομιλία του.

 

Η οικονομική ανάταση της Ελλάδας μέσω της παραγωγής πλούτου είναι το κέντρο του κυβερνητικού προγράμματος της Ελληνικής Λύσης, χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει πως παραβλέπονται οι ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής και του κάθε επαγγελματικού κλάδου.


Ο κ. Βελόπουλος επεσήμανε τον οδικό χάρτη για την έξοδο από την οικονομική κρίση αλλά και τη γεωστρατηγική πολιτική που πρέπει να ασκήσει η Ελλάδα για να επιστρέψει στο προσκήνιο, ασκώντας έντονη κριτική στη Νέα Δημοκρατία και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως τόνισε για τη Ν.Δ. είναι ψεύτες, δίνοντας ως παράδειγμα την υπουργική απόφαση του κ. Μητσοτάκη για την προστασία των εμπορικών σημάτων, σημειώνοντας  πως μια υπουργική απόφαση δεν αλλάζει τις διεθνείς συμφωνίες.

 

Οι Έλληνες έχουμε φιλότιμο και είμαστε Έλληνες πάνω απ' όλα. 


Για την ΕΡΤ και τους εργαζόμενους είπε: “Θέλουμε εργαζόμενους για τους Έλληνες και την Ελλάδα και όχι για τα κόμματα.”

Όσον αφορά τις ανεμογεννήτριες που στήθηκαν στην Ημαθία, επεσήμανε πως είναι οικολογικό έγκλημα, και πως οι οικολόγοι δεν μιλάνε, γιατί πρέπει να οικονομάνε οι πλούσιοι Έλληνες. Πέρα από την αισθητική, σημείωσε πως γύρω από την ανεμογεννήτρια όλο το κλίμα αλλάζει. Ότι είναι καλό ή ότι είναι κακό, το επιβάλλει το σύστημα, τόνισε. Για την Ελληνική Λύση, ότι επιβάλλει το σύστημα, είναι κακό. 

“Δεν είναι κακό να έχει ο άλλος άλλη άποψη. Κακό είναι να έχει επικρατήσει ο μιθριδατισμός στο μυαλό των Ελλήνων ότι στα πλαίσια της δημοκρατίας μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει. Στη δημοκρατία υπάρχουν κανόνες και όροι. Αν ξεπεράσεις και λεκτικά και πρακτικά το εθνικό σου καθήκον και πας στο όριο της προδοσίας, τότε έρχεται η τιμωρία.”

 

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Βέροια - ομιλία Κυριάκος Βελόπουλος 31/3/2019

 

Κείμενο - Φωτογραφίες: Βέϊου Σοφία

Βίντεο: Βέϊου Σοφία, Καρολίδης Δημήτρης

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ