Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: «Γκόρτσος έλαβον» με έμβλημα τη μαγκούρα !!!! -Ο νέος συνδυασμός που σαρώνει κυριολεκτικά!!!!

 

Ανατροπή σε όλες τις εκλογικές προβλέψεις προκαλεί ο νέοεμφανισθείς συνδυασμός «Γκόρτσος έλαβον» ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές.

Ο συνδυασμός που φέρει ως έμβλημα τη μαγκούρα – πιθανόν καθόλου τυχαίο – θα ανακοινώσει και επισήμως, εντός του άμεσου προσεχούς μέλλοντος την υποψηφιότητα για το Δήμο Βέροιας και όλα τα ονόματα του συνδυασμού.

Πρωτοτυπία του συνδυασμού είναι ότι δεν έχει επικεφαλής και το όνομα του αρχηγού αναφέρεται ενδεικτικά. 

Πρόκειται για τον κ. Σπύρο Μαγκούρα, με καταγωγή από τη νότια Ελλάδα ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στη Βέροια, στον τομέα των υπηρεσιών τουρισμού και είναι πρόεδρος του Σ.Α.Μ.Α.Τ.Α. (Σύλλογος Ατόμων  Μεταμεσονύκτιων Αναξιοπαθούντων Του Αλκοτέστ) 

Σύμφωνα με το καταστατικό του συνδυασμού, επικεφαλής θα αναδειχθεί αυτός που θα λάβει τους περισσότερους ψήφους. Σε κάθε περίπτωση, όλες οι αποφάσεις του συνδυασμού – όπως συνέβη και στην πρόσφατη γενική συνέλευση – θα λαμβάνονται δια βοής.

Έμβλημα του συνδυασμού είναι η μαγκούρα η οποία θα αποτελεί και προτεινόμενο μέτρο αντιμετώπισης υποθέσεων του δήμου οι οποίες παρέκκλιναν του κανόνα (κοινώς, τα κάνανε μαντάρα)…

Η εμφάνιση του νέου συνδυασμού τρέλανε κυριολεκτικά τα μηχανάκια των εταιριών σφυγμομέτρησης (γνωστών και ως εταιρίες γκάλοπ) καθώς οι πρώτες μετρήσεις δίνουν ποσοστά πάνω από 50% στον συνδυασμό ο οποίος έγινε δεκτός και αποδεκτός από την κοινή γνώμη με ιδιαίτερο ενθουσιασμό!!!

Ένα από τα συνθήματα του συνδυασμού του έτυχαν μεγάλης κοινωνικής απήχησης είναι το «στη φαγούρα, χρειάζεται μαγκούρα»!!! το οποίο μάλιστα αναμένεται να ηχογραφηθεί και να αποτελέσει την επιτυχία του 2019!!!!

Άλλα συνθήματα του συνδυασμού είναι «η μαγκούρα κατεβαίνει για να σώσει τον «Κλεισθένη» και άλλα παρόμοια…

Λίαν συντόμως θα ανακοινωθούν όλα τα ονόματα του συνδυασμού ο οποίος είναι πανέτοιμος να μπει στην προεκλογική μάχη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ