Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Η Σοφία Ελευθεριάδου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό "ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ"

 

Η Σοφία Ελευθεριάδου που γεννήθηκε και κατοικεί στη Βέροια, είναι φωτογράφος στο επάγγελμα, και ιδιοκτήτρια του φωτογραφείου "ΕΙΔΩΛΟ" που βρίσκεται στην οδό Βερμίου στη Βέροια.

Το ενδιαφέρον της για το μέλλον του Δήμου Βέροιας την οδήγησε στην ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση ήδη από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση.

Η Σοφία Ελευθεριάδου είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ” με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Βέροιας Παύλο Παυλίδη.

 

Περισσότερα για την Σοφία Ελευθεριάδου:

Ονομάζομαι Σοφία Ελευθεριάδου, γεννήθηκα στη Βέροια το 1981 και κατάγομαι από την Νέα Νικομήδεια, χωριό του κάμπου της Ημαθίας. Γονείς μου είναι ο Κωνσταντίνος και η Θεοδώρα Ελευθεριάδη.

Καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής μου κατοικούσα στην πόλη μας, με εξαίρεση το διάστημα των σπουδών μου στην Θεσσαλονίκη. Οι τελευταίες αφορούσαν την φωτογραφία, την οποία ασκώ μέχρι σήμερα ως επάγγελμα με ανάλογη κρατική πιστοποίηση. Το φωτογραφείο μου «Είδωλο», που βρίσκεται στην οδό Βερμίου στην Βέροια, αριθμεί 15 χρόνια λειτουργίας.

Έχω, ακόμη, λάβει μέρος σε δυο ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας στην Θεσσαλονίκη και στην Βέροια, και διοργάνωσα η ίδια μια ατομική, ενώ θέμα και των τριών αποτέλεσε η πόλη μας.

Είμαι σύζυγος του Περικλή Παπαγιάννη και μητέρα τριών παιδιών με έντονη παρόλα αυτά την συνείδηση για τον τόπο μου.

Το ενδιαφέρον μου για το μέλλον του δήμου Βέροιας με οδήγησε στην ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση ήδη από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, οπότε και ξεκίνησε η θητεία μου ως δημοτική σύμβουλος.

Στις εκλογές του Μαΐου συντάσσομαι με την ομάδα του Παύλου Παυλίδη γιατί πιστεύω πως το έργο της τοπικής αυτοδιοίκησης ανήκει στους «πολίτες» και όχι στους «πολιτικούς» του τόπου μας.

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ