Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Μητσοτάκης: Σε 42 ημέρες θα πετύχουμε την πρώτη μεγάλη νίκη -Η παρουσίαση των ευρωβουλευτών της ΝΔ

 

«Το αποτέλεσμα στις 26/5 πρέπει να είναι τέτοιο ώστε να μην υπάρχει αμφιβολία ότι στο 2ο ημίχρονο έρχεται μια μεγάλη αλλαγή» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ.

Κάλεσε δε τους ψηφοφόρους να «πολεμήσουν την αποχή»: «Για την φωτεινή Ελλάδα πρέπει να πολεμήσουμε την αποχή και να ψηφίσουμε στις κάλπες. Σας καλώ να υπηρετήσουμε μια φωτεινή Ελλάδα» είπε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης -Φωτογραφία: Intimenews/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε ότι «καθένας από τους 42 υποψηφίους εκφράζει κάτι διαφορετικό, έχουμε έτοιμα μπαρουτοκαπνισμένα στελέχη, έχουμε παλιούς αγωνιστές αλλά και πολλούς νέους ανθρώπους που έκαναν για πρώτη φορά το τολμηρό βήμα να εκτεθούν στη λαϊκή ψήφο».

Ορθιοι χειροκροτούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Νίκος Δένδιας, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Γ. Τραγάκης-Φωτογραφία: Intimenews/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

 

Μητσοτάκης: «Η ΝΔ ξεχωρίζει από την ποιότητα των υποψηφίων της»

Οπως είπε «είδατε κυρίως ανθρώπους με ποιότητα γιατί αυτό ξεχωρίζει τη ΝΔ από τα υπόλοιπα κόμματα. Οι επιλογές ήταν δύσκολες αλλά φτιάξαμε το ψηφοδέλτιο με κριτήριο την αξιοκρατία. Σε 42 μέρες από σήμερα η ΝΔ θα πετύχει την πρώτη μεγάλη νίκη με μπροστάρηδες 42 εξαιρετικούς υποψήφιους».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγκαλιάζει τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη -Φωτογραφία: Intimenews/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ο πρόεδρος της ΝΔ υπενθύμισε ότι «στις 28 Μαΐου συμπληρώνονται ακριβώς 40 χρόνια από την ημέρα που ο Κώστας Καραμανλής υπέγραψε για την προσχώρηση της Ελλάδας στην ΕΟΚ, πηγαίνοντας κόντρα στην κοινή γνώμη», σημειώνοντας ότι «η ΝΔ ήταν πάντα η μεγάλη πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη και αυτή που τον Αύγουστο του 2015 κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη. Πράξαμε το εθνικό μας καθήκον, όπως θα εξακολουθούμε να κάνουμε πάντα όταν το απαιτούν οι περιστάσεις».

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης-Φωτογραφία: Intimenews/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Κρίσιμες αποφάσεις για ασφάλεια και σύνορα

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στις κρίσιμες αποφάσεις που θα κληθεί να πάρει η Ευρώπη σε θέματα όπως η ασφάλεια και η φύλαξη των συνόρων.

«Ανοίγεται μπροστά μας νέος δρόμος με νέες προκλήσεις σε μια Ευρώπη που αλλάζει. Τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι κρίσιμα για την ΕΕ», είπε επίσης.

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος -Φωτογραφία: Intimenews/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος -Φωτογραφία: Intimenews/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Τέλος απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους ο κ. Μητσοτάκης είπε πως «το αποτέλεσμα στις 26/5 πρέπει να είναι τέτοιο ώστε να μην υπάρχει αμφιβολία ότι στο 2ο ημίχρονο έρχεται μια μεγάλη αλλαγή. Για την φωτεινή Ελλάδα πρέπει να πολεμήσουμε την αποχή και να ψηφίσουμε στις κάλπες. Σας καλώ να υπηρετήσουμε μια φωτεινή Ελλάδα».

Η Ελίζα Βόζενμπεργκ -Φωτογραφία: Intimenews/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Η Ελίζα Βόζενμπεργκ -Φωτογραφία: Intimenews/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Το βίντεο με Κωνσταντίνο Καραμανλή

Με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ξεκίνησε το ολιγόλεπτο βίντεο το οποίο παρουσίασε κορυφαίες στιγμές που καθιέρωσαν την Ελλάδα στην καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με το βίντεο αυτό ξεκίνησε η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας. Κεντρικά μηνύματα του βίντεο ήταν η ενδυνάμωση της Δημοκρατίας, το Κράτος Δικαίου, τα ανθρώπινα δικαιώματα και η επένδυση στην πραγματική οικονομία.

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου-Φωτογραφία: Intimenews/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στην αίθουσα του Νέου Κόσμου στις 6:30 μμ συνοδευόμενος από την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Η Αννα Μισέλ-Ασημακοπούλου -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Η Αννα Μισέλ-Ασημακοπούλου -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Το «παρών» έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, βουλευτές και στελέχη του κόμματος.

Η Βίκυ Φλέσσα-Φωτογραφία: Intimenews/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών από την εκπρόσωπο του κόμματος Σοφία Ζαχαράκη.

Η Κατερίνα Μάρκου-Φωτογραφία: Intimenews/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Είκοσι από τους 42 υποψηφίους διεκδικούν για πρώτη φορά την είσοδό τους στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Ο Γιώργος Αμυράς -Φωτογραφία: Intimenews/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ο Γιώργος Αμυράς -Φωτογραφία: Intimenews/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

 
 
www.iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ