Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Η Σοφία Υφαντίδου υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα

 

Η Βεροιώτισσα αθλήτρια του στίβου Σοφία Υφαντίδου, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο fb ότι θα είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα. 

 

Η ανακοίνωση της Σοφίας Υφαντίδου:

 

"Αγαπητοί μου φίλοι και συμπολίτες μου.

Χωρίς πολλές φανφάρες και λόγια ανακοινώνω και επίσημα την υποψηφιότητά μου στο πλευρό του Κυρίου Τζιτζικώστα ως περιφερειακή σύμβουλος,έπειτα από την τιμητική πρόταση του ιδίου.

Έχω πλήρη επίγνωση του χώρου που ξεκινάω να βαδίζω και δεν βλέπω οφθαλμαπάτες,ο αγώνας θα είναι άνισος λόγω απειρίας κυρίως,και είναι ένας χώρος που θέλει γερό στομάχι που να αντέχει,όχι τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που έχω μάθει,αλλά από τους ψίθυρους που ήδη ξεκίνησαν.

Αν και μαθημένη λοιπόν στους αγώνες εντός γηπέδων ο συγκεκριμένος είναι πρωτόγνωρος για εμένα .Παρ'όλα αυτά εγώ θα προσπαθήσω να τον αντιμετωπίσω σας και τους υπόλοιπους και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό παραμερίζωντας κάθε τι αρνητικό, και αυτή την φορά δεν θα είναι ένας αγώνας φορώντας το ενθόσημο της Πατρίδας μου, αλλά αγώνας για τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω και κινούμαι καθημερινά και ακόμα επιτρέψτε μου για ένα κομμάτι που είναι από τα αδύναμα σημεία του τόπου μου:Τον Αθλητισμό της Βέροιας.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και σας εγγυώμαι ότι υποψηφιότητα μου αυτή δεν θα αλλάξει ούτε τον χαρακτήρα μου,ούτε θα μου φιμώσει το στόμα.Δεν θα αγαπήσω και δεν θα αγαπηθώ ξαφνικά.

Επίσης ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη μας,που μου εμπιστεύτηκε την καρέκλα του για μερικά λεπτά."

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ