Η Βασιλική Καραδήμου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ”

 

Η Βασιλική Καραδήμου, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια, είναι Ιατρός - Ακτινοδιαγνώστης, Επιμελήτρια Α’ και Υπεύθυνη του Ακτινολογικού Εργαστηρίου Κ.Υ. Βέροιας και συμμετείχε σε πλήθος επιστημονικών συνεδρίων της ειδικότητάς της.

Η Βασιλική Καραδήμου είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ” με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Βέροιας Παύλο Παυλίδη.

 

Περισσότερα για την Βασιλική Καραδήμου:

Γεννήθηκα στην  Βέροια στις 4 Απριλίου του  1970. Στον τόπο αυτό μεγάλωσα , ζω και  δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά τα τελευταία  χρόνια. Ο πατέρας μου Αναστάσιος Καραδήμος ήτανε  οικοδόμος και η μητέρα μου Ιφιγένεια Καραδήμου είναι   νοικοκυρά, με καταγωγή από το Λέχοβο Φλωρίνης αμφότεροι.

Είμαι  παντρεμένη  με τον Αναστάσιο Κοτρώνη, Γενικό  Χειρουργό, και μητέρα ενός 11χρονου αγοριού  του Κωνσταντίνου –Νεκτάριου Κοτρώνη.

Διεκπεραίωσα τον  κύκλο της πρωτοβάθμιας και  δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (στο  6 Δημοτικό σχολείο , και στο 4 Γυμνάσιο  και Λύκειο Βέροιας ) ως αριστούχος μαθήτρια.

Αποφοίτησα  με άριστα από την Ιατρική  σχολή του Πανεπιστημίου Φερράρα-Ιταλίας.

Κατέχω  τον τίτλο της  Ακτινοδιαγνωστικής ειδικότητας,  με μετεκπαίδευση στην απεικόνιση  του μαστού.

Μετά  από αρκετά  χρόνια εργασίας σε  νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης ,  διορίστηκα ως Επιμελήτρια Β΄ στο Γ.Ν Κατερίνης , όπου ανέλαβα, ως  υπεύθυνη, και πρωτολειτούργησα το Τμήμα Απεικόνισης Μαστού.

Τα  τελευταία 5 χρόνια  περίπου, εργάζομαι ως  Επιμελήτρια Α΄ και Υπεύθυνη  του Ακτινολογικού Εργαστηρίου   Κ.Υ. Βέροιας ( πρώην ΙΚΑ).

Συμμετείχα σε  πλήθος επιστημονικών συνεδρίων  και εργασιών , θεματολογίας ανάλογης  της ειδικότητάς μου.

Λόγω της  ενασχόλησής  μου με την απεικόνιση  του Μαστού, δραστηριοποιήθηκα  στο θέμα αυτό και σε κοινωνικό  επίπεδο, διοργανώνοντας και συμμετέχοντας  σε εθελοντικές δράσεις και ενημερωτικές ομιλίες σε  συνεργασία με άλλους φορείς.

 

Μέλος  του Δ.Σ. του  Ιατρικού Συλλόγου  Ημαθίας

Μέλος  της Ελληνικής  Ακτινολογικής Εταιρείας

Μέλος  της Ελληνικής  Εταιρείας Απεικόνισης  Μαστού

Μέλος  της Διοικούσας Επιτροπής  της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας-Παράρτημα      Βέροιας.

Μέλος  του Συλλόγου  φίλων του Πολυκεντρικού  Μουσείου των Αιγών

Μέλος  του Λυκείου  Ελληνίδων Βέροιας

 

Από το 2012 ζω μόνιμα στη Βέροια. Στα  επτά αυτά χρόνια η καθημερινότητα στην πόλη μας παραμένει τουλάχιστον στάσιμη και ταυτόχρονα εκλείπει παντελώς ένα γενικότερο σχέδιο αναπτυξιακής πολιτικής. Με βάση τα παραπάνω συστρατεύομαι με τους ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ και τον ΠΑΥΛΟ ΠΑΥΛΙΔΗ ως υποψήφιο δήμαρχο. Το ήθος , η διεκδικητικότητα και το όραμα του ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ αποτελούν εχέγγυο για την αναστροφή της σημερινής καθοδικής πορείας του δήμου.

‘Ολοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη να καταστήσουμε την πόλη μας καταρχήν βιώσιμη και λειτουργική και μεσοπρόθεσμα ελκυστική σε κατοίκους και επισκέπτες . Ταυτόχρονα σε μακροπρόθεσμο επίπεδο να θέσουμε τις βάσεις για να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου. Αγροτική παραγωγή , μεταποίηση,  τουρισμός. Λέξεις χιλιοειπωμένες και πιθανόν κακοποιημένες τα προηγούμενα χρόνια που μέσα από το πρόγραμμα των ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ καθίστανται πραγματικός μοχλός ανάπτυξης.

 

Με Τιμή

ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ