Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Ο Λάζαρος Ασλανίδης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό "Δράση με Γνώση"

 

Ο Λάζαρος Ασλανίδης ο οποίος γεννήθηκε και κατοικεί στην Πατρίδα Ημαθίας, έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Δομικών Έργων του ΤΕΙ Σερρών και εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση.

Έχει διετελέσει Πρόεδρος, Γενικός Γραμματέας και Ταμίας του Συνδέσμου Μεταποιητών Μετάλλου και Παρεμφερών Υλικών Ν. Ημαθίας και είναι μέλος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Βέροιας.

Ο Λάζαρος Ασλανίδης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Δράση με Γνώση".

 

Περισσότερα για τον Λάζαρο Ασλανίδη:

"Ονομάζομαι Ασλανίδης Λάζαρος , είμαι 38 ετών  γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πατρίδα Βέροιας. Γονείς μου είναι ο Γρηγόρης και η Θεοδώρα Ασλάνιδη.

Εχω αποφοιτήσει από το τμήμα Δομικών Έργων του Τ.Ε.Ι. Σερρών και εργάζομαι στην οικογενειακή επιχείρηση.

Είμαι παντρεμενος με την Τσιόμπρα Κατερίνα με την οποία έχουμε αποκτήσει μια κόρη.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε απο το 2008 όντας ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Μεταποιητών Μετάλλου και Παρεμφερών Υλικών Ν. Ημαθίας όπου εχω διετελέσει Πρόεδρος. Γενικός γραμματέας και Ταμίας. Είμαι ενεργό μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινίου Σιδήρου όπου εχω διετελεσει Ταμίας και σήμερα Α΄ Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος του τμήματος Σιδήρου.

Την τελευταία τριετία είμαι μέλος της Ομοσπονδίας Επαγγελματίων Βιοτέχνων Βέροιας.

Με γνώμονα τη διάθεση, το όραμα και την αγάπη  για τον  τόπο μας συντάσσομαι με την ομάδα του Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου με σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας των πολίτων του Δήμου μας."

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ