Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Η Μαρία Μπαρμπαρούση υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό "ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ"

 

Η Μαρία Μπαρμπαρούση, η οποία γεννήθηκε και κατοικεί στη Βέροια, αποφοίτησε από την Παιδαγωγική Ακαδημία της Θεσσαλονίκης και εργάζεται ως δασκάλα στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας.

Υπηρέτησε με απόσπαση σε σχολεία της Ομογένειας στο Βερολίνο, έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια, επιμορφώσεις, ημερίδες.

Η Μαρία Μπαρμπαρούση είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ” με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Βέροιας Παύλο Παυλίδη.

 

Περισσότερα για τη Μαρία Μπαρμπαρούση

Ονομάζομαι Μαρία Μπαρμπαρούση, γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Βέροια με καταγωγή από το Κάτω Βέρμιο (Σέλι) και το Ζερβοχώρι Νάουσας.

Εργάζομαι ως δασκάλα στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας. Αποφοίτησα από την Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης και συμπεριλήφθηκα στους  πτυχιούχους του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Υπηρέτησα με απόσπαση σε σχολεία της Ομογένειας, στο Βερολίνο Γερμανίας, όπου αποκόμισα εμπειρίες για καινοτομίες στην Εκπαίδευση από το γερμανικό εκπαιδευτικό σύστημα, αλλά και εμπειρίες από τη λειτουργία, την οργάνωση, την αξιοποίηση φυσικού και τεχνητού περιβάλλοντος των ευρωπαϊκών πόλεων.

Συμμετείχα σε σεμινάρια, επιμορφώσεις, ημερίδες, συνέδρια, κατέχω πιστοποιήσεις στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας και Επικοινωνίας, είμαι κάτοχος πτυχίων στην αγγλική και γερμανική γλώσσα.

Είμαι μητέρα τριών παιδιών. Σύζυγός μου είναι ο εκπαιδευτικός Πάρης Παπακανάκης.

Γνωρίζω καλά την πόλη μου, περπάτησα στους δρόμους της και γνωρίζω κάθε γειτονιά της.  Μέσα από τον εργασιακό μου χώρο έρχομαι καθημερινά σε επαφή με τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.

Στο πρόσωπο του Παύλου Παυλίδη αναγνωρίζω ότι είναι ο ιδανικός για να αναλάβει τα ηνία του Δήμου μας. Το όραμά του για τον Δήμο μας, η αμεσότητα που έχει  στην επικοινωνία του με τον πολίτη, η εργατικότητά του, το ολοκληρωμένο και συγκροτημένο πρόγραμμα του συνδυασμού «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ» είναι αυτό που χρειάζεται ο τόπος μου.

Αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκλησή του να συνδράμω κι εγώ με τις γνώσεις και τις δυνάμεις μου και να εργαστώ κοντά του. Υποβάλλω την υποψηφιότητά μου στη Δημοτική Κοινότητα Βέροιας με τον συνδυασμό «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ» του κ. Παύλου Παυλίδη και ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας για να την υπηρετήσω με ήθος, σεβασμό και ζήλο για την πόλη μου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ