Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Αλεξάνδρεια: Η Μαρία Τριανταφυλλίδου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Δύναμη Ανατροπής Νέα Σελίδα”

 

Η Μαρία Τριανταφυλλίδου η οποία μεγάλωσε και κατοικεί στον Σταυρό Ημαθίας, αποφοίτησε από το 4ο Γενικό Λύκειο Βέροιας και σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Ασκεί το επάγγελμα του Οικονομολόγου Φοροτεχνικού με άδεια Α' τάξης και είναι ιδιοκτήτρια του “Asfa – Logic” στον Σταυρό Ημαθίας.

Η Μαρία Τριανταφυλλίδου είναι υποψήφια δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Δύναμη Ανατροπής Νέα Σελίδα” με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Αλεξάνδρειας Μιχάλη Χαλκίδη

 

Περισσότερα για την Μαρία Τριανταφυλλίδου:

Γεννήθηκα,μεγάλωσα και ζω στο Σταυρό Ημαθίας. Είμαι μητέρα τριών παιδιών.

Αποφοίτησα από το 4ο Γενικό Λύκειο Βεροίας και σπούδασα Οικονομικές Επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ασκώ το επάγγελμα του Οικονομολόγου Φοροτεχνικού με άδειας Α'τάξης από το 1993 και διαθέτω ιδιόκτητο γραφείο στο Σταυρό Ημαθίας με την επωνυμία "Asfa-Logic".

Είμαι από τα Ιδρυτικά στελέχη του Δικτύου Λογιστών -Ασφαλιστών. Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της λογιστικής παρακολούθησης και οργάνωσης καθώς κ παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις,αγρότες και ιδιώτες.

Είμαι Συντονίστρια Ασφαλιστικών Συμβούλων με Πιστοποίηση Α & Δ Επιπέδου καθώς κ με κατοχή Πιστοποίησης Limra Producer Development Series(PDS)201 &202. Συνεργάζομαι επίσημα ως Διευθύντρια Ανάπτυξης στη Watt -Volt καθώς επίσης ασκώ υπηρεσίες Συμβούλου Leasing Αυτοκινήτων. Πρόσφατα ορίστηκα Πραγματογνώμων του Οικονομικού Επιμελητηρίου σε υποθέσεις του Ειρηνοδικείου Βεροίας.

Είμαι Διοργανώτρια Ημερίδων & Σεμιναρίων με πρόσφατη παρουσίαση δύο Ημερίδες Αγροτών με εξαιρετικούς επιστήμονες,τον Κύριο Γ.Κορομηλά κ Κ.Νιφορόπουλο.

Ασχολήθηκα με τα κοινά ως Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου "Εστία" δημιουργώνοντας την πρώτη ομάδα του χορευτικού τμήματος και έπειτα ως Πρόεδρος διοργανώσα τον 1ο Ποδηλατικό Γύρο του Δήμου Αντιγονιδών,την 1η Επίσκεψη στην Ημαθία της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας προσφέροντας τη δυνατότητα για δωρεάν μαστογραφία σε πλήθος γυναικών του Νομού μας καθώς και πολλών άλλων πετυχημένων πολιτιστικών εκδηλώσεων κ ημερίδων.

Αποφασίσα να ασχοληθώ με την Αυτοδιοίκηση ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβολος με το Συνδυασμό του Μιχάλη Χαλκίδη,ζητώντας την Αλλαγή, την Πρόοδο και την Αναγέννηση του Δήμου μας.. Δώστε την ευκαιρία για την Ανατροπή.!!! Εσείς είστε η πιο Δυνατή Φωνή!!! Δημοκρατία έχουμε..

Μην επηρεαζεστε από καμία υπόσχεση..

Ψηφίστε συνειδητά και σκεφτείτε τα τελευταία χρόνια αν πραγματικά ήσασταν ευχαριστημένοι με τον τρόπο διοίκησης της κοινωνίας μας!!!

Μιλήστε με την ψήφο σας!

Ζητώ ταπεινά την εμπιστοσύνη σας!!!

 

Με εκτίμηση ΜΑΡΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ,

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΛΚΙΔΗ

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ