Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Χρήστος Νικολόπουλος, Στέλιος Διονυσίου και Ζωή Παπαδοπούλου σε μια βραδιά αφιερωμένη στο Γηροκομείο (βίντεο)

 

Με πρωταγωνιστή τον δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Χρήστο Νικολόπουλο, μια αξέχαστη, κεφάτη, μελωδική βραδιά απόλαυσαν όλοι όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στον Χώρο Τεχνών, την διοργάνωση της οποίας ανέλαβε το Αδελφάτο Γηροκομείο της Βέροιας.

Αρκετή ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης ο κόσμος είχε ήδη προμηθευτεί τα εισιτήριά του και περίμενε να ανοίξουν οι πόρτες.. Η αίθουσα “πλημμύρισε” από θαυμαστές των τριών μεγάλων ονομάτων του Ελληνικού Πενταγράμμου του Χρήστου Νικολόπουλου, του Στέλιου Διονυσίου και της Ζωής Παπαδοπούλου.

Το χειροκρότημα έντονο και αλλεπάλληλο τη στιγμή που ακούστηκαν οι πρώτες νότες..

Το κοινό σιγοτραγούδησε, χειροκρότησε, θαύμασε την υπέροχη συναυλία, που περιελάμβανε πλούσιο μουσικό λαϊκό πρόγραμμα, συνοδευόμενη από το Οργανικό Φωνητικό Σύνολο “Μονόγραμμα” και τον Πέτρο Ρίστα στην Διεύθυνση Ορχήστρας.

Η Πρόεδρος του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας, Ευδοξία Χατζηευστρατιάδου – Μούρτζιου, η οποία ήταν και η “οικοδέσποινα” της βραδιάς, καλωσόρισε τον κόσμο, ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί η συναυλία και για τη συμπαράσταση που δέχεται το Γηροκομείο από τους πολίτες και υποδέχτηκε στη σκηνή τον Χρήστο Νικολόπουλο!!!

 

*Τα έσοδα της βραδιάς διατέθηκαν για τις ανάγκες του Σωσσίδειου Γηροκομείου Βέροιας

 

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Βέροια - Νικολόπουλος  - συναυλία για το Γηροκομείο - χαιρετισμοί 12/5/2019

 

Βέροια - Νικολόπουλος  - συναυλία για το Γηροκομείο 12/5/2019

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ