Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Σφυροκόπημα σε Βοργιατζίδη, μετωπική με άλλους υποψήφιους από το ΚΚΕ – Ομιλία Γ. Μελιόπουλου και Θ. Καπέτη (βίντεο)

 

Σε προεκλογική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια το βράδυ της Δευτέρας μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας με τη στήριξη του ΚΚΕ, Γιώργος Μελιόπουλος και το μέλος της ΚΕ του κόμματος και υποψήφια ευρωβουλευτής, Θεανώ Καπέτη.
Η εκδήλωση αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει στο πάρκο Εληάς, αλλά λόγω του άστατου καιρού πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του πολυχώρου.

Μιλώντας ο Γιώργος Μελιόπουλος, επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» άσκησε έντονη κριτική στην απερχόμενη διοίκηση του κ. Βοργιατζίδη για τον οποίο είπε ότι «ακολούθησε την ίδια ρότα με την προηγούμενη διοίκηση, υπηρέτησε τις εντολές όλων των κυβερνήσεων και με άγριο χαράτσωμα των δημοτών επιχειρεί να παρουσιάσει πλεόνασμα στο Δήμο. 

Είπε ακόμη ΄οτι αναθέτει όλα τα έργα σε εργολάβους, πολλά με απ’ ευθείας αναθέσεις.

Άσκησε κριτική και στις άλλες παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και τους συνδυασμούς, λέγοντας ότι πέρα από τις επιμέρους διαφωνίες, στήριξαν τα επιχειρηματικά deal της δημοτικής Αρχής.

«Είναι όλοι τους πιασμένοι χέρι – χέρι και βαδίζουν στην ίδια πλευρά», είπε ο κ. Μελιόπουλος.

Η Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, στην ομιλία της έκανε πολιτική ανάλυση της τρέχουσας κατάστασης, ασκώντας έντονη κριτική στην κυβέρνηση την οποία κατηγόρησε για φοροληστεία των εργαζομένων και των συνταξιούχων, ενώ για τον κ. Μητσοτάκη είπε ότι «στραβομουτσουνιάζει» γιατί θα ήθελε να είναι αυτός στη θέση του Τσίπρα.

Στόχος είναι, είπε η κ. Καπέτη, να έρθει στις εκλογές τρίτο κόμμα το ΚΚΕ και να γκρεμίσει από εκεί τη Χ.Α.

Χαρακ΄τηρισε την ΕΕ «φυλακή των λαών» και αναφέρθηκε στο ρόλο του ΝΑΤΟ, ο οποίος, όπως υπογράμμισε, δεν είναι παράγοντας σταθερότητας, αλλά «δυναμίτης» στα θεμέλια της περιοχής.

Κατήγγειλε τη συμφωνία των Πρεσπών η οποία είναι ΝΑΤΟϊκής έμπνευσης, είπε η κ. Καπέτη, αφήνει σκόπιμες αμφισημίες και στοχεύει στην ανάπτυξη εθνικιστικών φαινομένων στις δύο χώρες.

 

Βέροια Προεκλογική εκδήλωση ΚΚΕ - ομιλία Γ. Μελιόπουλος - Θ. Καπέτη 13/5/2019

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ