Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (βίντεο)

 

Παρουσία του Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης η τελετή των εγκαινίων του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο αγιασμός τελέστηκε χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Βέροιας και Ναούσης κ.κ. Παντελεήμονα και τον χαιρετισμό έκανε ο «οικοδεσπότης», πρόεδρος της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε., Θεόφιλος Τεληγιαννίδης.

Ο κ. Τεληγιαννίδης αναφέρθηκε στο έργο της Αναπτυξιακής, το σημείο στο οποίο παραλήφθηκε και τις προσπάθειες που έγιναν για να επανέλθει σε κατάσταση που να μπορεί να επιτελέσει τον αντικειμενικό της ρόλο και ευχαρίστησε ονομαστικά τους συντελεστές αυτής της επιτυχημένης πορείας.

Αναφέρθηκε στη στήριξη της διοίκησης της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, στην αγαστή συνεργασία με τον κ. Τζιτζικώστα, ευχαρίστησε τους Περιφερειακούς συμβούλους και τον παρόντα πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, Παναγιώτη Σπυρόπουλο, ενώ ειδική αναφορά έκανε στον συνεργάτη, Γιάννη Δάλλα, πρώην Δήμαρχο Μακεδονίδος, για τη συνεισφορά του στο τελικό επιτυχές αποτέλεσμα της προσπάθειας.

Στο χαιρετισμό του ο Απόστολος Τζιτζικώστας επισήμανε την πετυχημένη πορεία της Περιφέρειας σε ότι αφορά την απορρόφηση κονδυλίων και εξέφρασε την αγωνία του για το γεγονός ότι φεύγουν από την Ελλάδα νέοι άνθρωποι με γνώσεις και δυνατότητες προσφοράς, φαινόμενο που πρέπει να αναστραφεί με τη δημιουργία ελκυστικών ευκαιριών και προοπτικών στη χώρα μας.

Παρόντες στην τελετή των εγκαινίων ήταν τοπικοί πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες.

 

Βίντεο από την τελετή σε λίγο

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ