Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια – Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο (βίντεο)

 

Μετά από μια σύντομη χρονικά διαδικασία που δεν ξεπέρασε τη μιάμιση ώρα, ολοκληρώθηκε η τελευταία πιθανόν συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τη σύνθεση που προέκυψε και «αναπροσαρμόστηκε» από τις εκλογές του 2014.

Η συνεδρίαση που ξεκίνησε στις 3 το μεσημέρι της Τέταρτης, είχε τα  χαρακτηριστικά της διαχείρισης τρεχόντων θεμάτων, χωρίς φυσικά να λείψουν οι εκατέρωθεν «απόπειρες» προεκλογικού τύπου.

Με την έναρξη της συνεδρίασης από το προεδρείο διαβάστηκε ενημέρωση της διαχειριστικής επιτροπής της δωρεάς Κούσιου, για το ποσό που βρίσκεται κατατεθημένο στην τράπεζα. 

Μια κίνηση προφανώς στην κατεύθυνση της «χρηστής διοίκησης» που προβάλει ο παρούσα δημοτική Αρχή.

Μέσα στο γενικό κλίμα με τα βλέμματα στραμμένα προς τις κάλπες, ουδείς σκέφτηκε να θέσει το απλό ερώτημα. Ότι οι αείμνηστοι αδερφοί  Κούσιου έκαναν τη δωρεά για να υλοποιηθεί ένα έργο κι όχι να αυγατίζουν τα λεφτά σε κάποια τράπεζα. Με ότι αυτό σημαίνει για τον καταθέτη…

Ο κ. Καγκελίδης αναφέρθηκε προ ημερήσιας, στο ζήτημα των εκδηλώσεων για τη Γενοκτονία, ο κ. Μαρκούλης έθεσε ερωτήματα προς τη ΔΕΥΑΒ κυρίως, ο κ. Κούτρας ενημέρωσε για τη νόσο του Δυτ. Νείλου και το «κερασάκι», μάλλον προσχεδιασμένο, ήρθε στο κλείσιμο του πεδίου των προ ημερήσιας διάταξης.

Μια φραστική ένταση μεταξύ Γουλτίδη και Διαμάντη με τον δεύτερο να «ενημερώνει» ότι στα μέσα Ιουνίου θα κριθούν δικαστικά ζητήματα που κατέθεσε και αφορούν τον κ. Παυλίδη κατά τη θητεία του ως δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΚΑΠΑ.

Ήταν σαφέστατη η πρόθεση μόλις 10 μέρες πριν τις κάλπες… 

Άλλωστε προηγούμενα δημοσιεύματα προϊδέαζαν για το γεγονός…

Παραμονές εκλογών η δημιουργία εντυπώσεων αποτελεί έναν κρίσιμο παράγοντα που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο. 

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης, τα οποία αφορούσαν διαχειριστικά ζητήματα, εντύπωση προκάλεσαν οι τοποθετήσεις του κ. Γραμματικόπουλου. Μάλλον ήταν απώλεια για την ποιότητα του δημοτικού συμβουλίου το ότι συμμετείχε σε αυτό από «καραμπόλα» και μόλις δυο συνεδριάσεις πριν τη διάλυσή του. Αυτό ως μήνυμα προς το εκλογικό σώμα και τα κριτήρια επιλογής των «εκλεκτών» προς ψήφιση.

 

 Βέροια - Δημοτικό συμβούλιο - προ ημερήσιας διάταξης 15/5/2019

 

Βέροια - Δημοτικό συμβούλιο - τακτικά θέματα 15/5/2019

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ