Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Ο Γιώργος Απόσογλου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό "ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ"

 

Ο Γιώργος Απόσογλου κατοικεί στο Μακροχώρι και δραστηριοποιείται στον χώρο των επίπλων.

Από το 2009 διαθέτει έκθεση επίπλων στη Βέροια και τα τελευταία χρόνια είναι προπονητής σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες.

Ο Γιώργος Απόσογλου είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό "ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ" με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Βέροιας Παύλο Παυλίδη.

 

Περισσότερα για τον Γιώργο Απόσογλου:

Ονομάζομαι Γιώργος Απόσογλου και έχω γεννηθεί το 1986. Ζω στο Μακροχώρι με την οικογένεια μου και δραστηριοποιούμαι στις κατασκευές επίπλων.

Από το 2009 διαθέτω έκθεση επίπλων στη Βέροια, ακολουθώντας το επάγγελμα του πατέρα μου. Τα τελευταία  χρόνια είμαι προπονητής σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες και τοπικές ομάδες, καθώς ο αθλητισμός είναι κάτι που αγαπώ και μου αρέσει να ασχολούμαι.

Η απόφαση μου να συμμετέχω και εγώ στο συνδυασμό «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ», με επικεφαλής τον κ. Παύλο Παυλίδη, προήλθε ύστερα από μια πλήρη ενημέρωση αναφορικά με τις ιδέες και τις απόψεις του συνδυασμού.

Είμαι απόλυτα σύμφωνος με το συγκεκριμένο όραμα γι αυτό αποφάσισα να γίνω και εγώ ένας ενεργός «ΣΥΝΔΗΜΟΤΗΣ» προκειμένου να υπερασπιστώ με πλήρη και ειλικρινή σεβασμό όλους τους συμπολίτες μου.

Η στήριξη σας θα μου δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστώ, ως ένας νέος άνθρωπος, για τις προσδοκίες όλων μας.

Ας μην ξεχνάμε ότι καθώς οι εποχές αλλάζουν, στις δημοτικές εκλογές ο αγώνας μας είναι κοινός και δεν χωράνε οι διαφορές μεταξύ των κομματικών χρωμάτων.

 

Ευχαριστώ πολύ

Με εκτίμηση, Γιώργος Απόσογλου

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ