Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Ημαθία: Εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στην Παναγία Σουμελά (φωτο)

 

Στον χώρο της Ιεράς Μονής Παναγίας Σουμελά, στην τοπική Κοινότητα Καστανιάς, ολοκληρώθηκαν το πρωί της 19ης Μαΐου οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου παρουσία μεγάλου πλήθους πιστών.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με το πένθιμο άκουσμα των καμπάνων των εκκλησιών, την επίσημη έπαρση της σημαίας και ακολούθησε παράταξη του στρατιωτικού τμήματος απόδοσης τιμών της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, καθώς και των ένστολων τμημάτων Ποντιακών Σωματείων, αντιπροσωπειών Προσφυγικών Σωματείων και Πολιτιστικών Συλλόγων.

Παρόντες μεταξύ άλλων στην Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία και στο μνημόσυνο ήταν ο Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς, ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Άγγελος Τόλκας, οι Βουλευτές Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, Γιώργος Ουρσουζίδης, Φρόσω Καρασαρλίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ανδρέας Καλογερόπουλος, ο Διοικητής 1ης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος Σάββας Κολοκούρης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στάθης Σαρηγιαννίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Βέροιας Γιώργος Σοφιανίδης.ο Πρόεδρος των Αστικών Βέροιας και υπ. Δήμαρχος Βέροιας Παύλος Παυλίδης, ο Δικηγόρος και υπ. Δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης.

 

Παναγία Σουμελά 19/5/2019

 

Για να δείτε φωτογραφίες, πατήστε πάνω στην εικόνα:

Εκδηλώσεις Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου - Παναγία Σουμελά 19/5/2019

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ