Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια – 19η Δεξιοτεχνία: “Μύρισε λάστιχο” στο ΔΑΚ “Δημήτριος Βικέλας” (βίντεο)

 

Μετά από δέκα χρόνια απουσίας από τους αγώνες δεξιοτεχνίας, η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας, επανήλθε και υλοποίησε την 19η Δεξιοτεχνία στο ΔΑΚ “Δημήτριος Βικέλας” στο Μακροχώρι.

Μπορεί οι προετοιμασίες να ξεκίνησαν μήνες πριν, ώστε να βγει το πρόγραμμα και η διαδρομή και οι όσες βασικές προϋποθέσεις απαιτούνται για να πετύχει μια Δεξιοτεχνία, παρόλα αυτά, ο αγώνας ξεκίνησε με μια σημαντική καθυστέρηση.

Οι αρμόδιες αρχές λίγη ώρα πριν την έναρξη, αποφάσισαν να μη δοθεί προς χρήση της διοργάνωσης ο χώρος που είχε εξ αρχής κανονιστεί, αλλά να χρησιμοποιηθεί μόνο ο μισός.

Αυτό προκάλεσε αναστάτωση τόσο στη διοργάνωση όσο και στον κόσμο, καθώς έπρεπε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η τεχνική επιτροπή σε συνεργασία με τους οδηγούς και των μελών της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας, να βγάλουν νέο πρόγραμμα και νέα διαδρομή σε στενά περιθώρια.

Με την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία όλων, το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε και η 19η Δεξιοτεχνία ξεκίνησε περίπου μια ώρα αργότερα από αυτήν που είχε οριστεί, αφού πρώτα δόθηκε ένα παράδειγμα για το τι ακριβώς έπρεπε να κάνουν οι οδηγοί εντός του “νέου” χώρου.

Όσον αφορά το διαγωνιστικό μέρος, η Δεξιοτεχνία πρόσφερε πολύ καλό θέαμα στον κόσμο, με τον χώρο να “μυρίζει καμμένο λάστιχο”, με αρκετά αυτοκίνητα να “φτερνίζονται”, αλλά χωρίς φυσικά να λείπουν και οι κακές εκτελέσεις.

Τις εντυπώσεις κέρδισε η Αντονέλα Αμπατζίδου, η μοναδική γυναίκα διαγωνιζόμενη, η οποία έκανε φοβερούς ελιγμούς και ολοκλήρωσε την διαδικασία σε περίπου 1 λεπτό και 14 δευτερόλεπτα αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Όπως δήλωσε στο Verianet, η κ. Αμπατζίδου, είναι λάτρης της Δεξιοτεχνίας λόγω του πατέρα της, δεν αισθάνεται κανένα φόβο να το κάνει και ευχήθηκε στο μέλλον να το ακολουθήσουν περισσότερες γυναίκες.

 

Περισσότερα στα βίντεο που ακολουθούν:

Βέροια - 19η δεξιοτεχνία αυτοκινήτου 1ο σκέλος 19/5/2019

 

Βέροια - 19η δεξιοτεχνία αυτοκινήτου 2ο σκέλος 19/5/2019

 

Βέροια - 19η δεξιοτεχνία αυτοκινήτου - δηλώσεις Αμπατζίδου - απονομές επάθλων 19/5/2019

 

Για να δείτε φωτογραφίες πατήστε πάνω στην εικόνα:

Βέροια: 19η Δεξιοτεχνία - Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας 19/5/2019

 

 

Κείμενο - Φωτογραφίες: Βέϊου Σοφία

Βίντεο: Δημήτρης Καρολίδης

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ