Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Η νέα γενιά μπροστά!! - Του Γιώργου Απόσογλου

 

Είναι μεγάλη μου τιμή η πρόταση του υπ. Δημάρχου κ. Παύλου Παυλίδη να ενισχύσω και εγώ το ψηφοδέλτιο "ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ" στον αγώνα που θα δώσουμε όλοι μαζί στις 26 Μαΐου. Η υποψηφιότητά μου είναι ένα χρέος απέναντι στους ανθρώπους της γενιάς μου, στους νέους και στις νέες που αγωνίζονται για να κάνουν πράξη τα όνειρά τους και οι οποίοι απουσιάζουν από τα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

Θα προσπαθήσω να ακουστεί η φωνή μας, η φωνή της νέας γενιάς. Σας ζητώ να τιμήσετε και εμένα με τη ψήφο σας, γιατί έχω τη διάθεση και τη δύναμη να αγωνιστώ για το κοινωνικό καλό. Μέσα από τα μάτια ενός νέου, ελεύθερου επαγγελματία, που βλέπει και αναγνωρίζει τις δυσκολίες της εποχής μας. Αλλά και ενός ανθρώπου που έχει αγάπη για τον αθλητισμό και τους νέους, με σεβασμό για τις ανάγκες των ηλικιωμένων και πάντα δίπλα στους συντοπίτες μου. Σας δίνω την υπόσχεσή μου ότι θα πετύχουμε πολλά μικρά κ μεγάλα πράγματα.

Με απλά και ανθρώπινα λόγια, χωρίς ξύλινη και συντηρητική γλώσσα. Δείξτε εμπιστοσύνη στους "ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ" και στους ανθρώπους που τους απαρτίζουν για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους και τις θέσεις μας. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη κ την αγάπη σας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ