Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Ο θρήνος της Άλωσης της Πόλης από τον Σύλλογο Μικρασιατών Ημαθίας (βίντεο)

 

Εκδήλωση Μνήμης για την επέτειο της Άλωσης της Πόλης θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας την Τετάρτη 29 Μαΐου.

Για την εκδήλωση αυτή, το πρωί της Τετάρτης 22 Μαΐου, δόθηκε συνέντευξη τύπου στο ΚΕΜΑΕΔ Βέροιας υπέρ του οποίου θα διατεθούν τα έσοδα της εκδήλωσης.

Για τη διοργάνωση μίλησαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Αναστασία Παυλίδου, ο Αντιπρόεδρος Δημήτριος Τελλίδης και ο έχων πολλαπλό ρόλο τόσο διοικητικά όσο και συμμετοχικά στην εκδήλωση, Φώτης Πανανόπουλος.

Σημειώνεται ότι φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια από την ίδρυση και λειτουργία του Συλλόγου Μικρασιατών και η εκδήλωση θα έχει ξεχωριστά χαρακτηριστικά καθώς πέρα από τη συμπλήρωση 40 ετών λειτουργίας του Συλλόγου, θα τιμηθεί και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας και Ναούσης κ.κ. Παντελεήμων, ο οποίος ενθρονίστηκε στην Ιερά Μητρόπολη στις 29 Μαΐου, πριν ακριβώς από 25 χρόνια.

Για λόγους δυνατότητας παρακολούθησης της παράστασης από όσο γίνεται περισσότερο κοινό, θα δοθεί μια στις 6 το απόγευμα, και δεύτερη με ώρα έναρξης 20:30 στο χώρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, ενώ την ίδια ώρα της δεύτερης παράστασης,στην διπλανή αίθουσα του Χώρου Τεχνών θα πραγματοποιείται η επίσημη έναρξη των φετεινών Παυλείων.

 

Βέροια Μικρασιάτες συνέντευξη τύπου 22/5/2019

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ