Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Η Λουΐζα Ζερδαλή υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ”

 

Αποφάσισα  να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές  λόγω της επαγγελματικής μου δραστηριότητας στον κλάδο του τουρισμού.

Ούσα η ίδια εργαζομένη στο συγκεκριμένο τομέα γνωρίζω τα οφέλη που μπορεί να έχει στην πόλη μας. Φτάνει πια η εσωτερική μετανάστευση! Κάθε καλοκαίρι αναγκάζομαι να δουλέψω σε έναν διαφορετικό τόπο και να αφήσω  πίσω μου την οικογένεια μου και ανθρώπους που αγαπώ. Θέλω να δουλέψω στον τόπο μου για τον τόπο μου! Να εργαστώ για την Κυριωτισσα , την πλατεία Ωρολογίου και για τα δίδυμα λουτρά που έπαιζα παιδί . Για το Βήμα του Απόστολου  που όταν φοιτούσα στο 3ο δημοτικό σχολείο έρχονταν οι τουρίστες και μας έβγαζαν φωτογραφίες κατά την διάρκεια των διαλλειμάτων. Για τις παιδικές αναμνήσεις που έχω από το τουριστικό περίπτερο της Εληας όταν με έπαιρνε μαζί του ο μπαμπάς μου (Ονούφριος Ζερδαλής) στη δουλειά του στο δημοτικό γυμναστήριο. Ετοιμαστείτε γιατί η εκστρατεία μας έχει ήδη ξεκινήσει από  την πρωτεύουσα των αρχαίων Αιγών. Ήρθε η ώρα η Βεργίνα να γίνει το «χιλιόμετρο μηδέν» της τουριστικής ανάπτυξης της Βέροιας.

Σας θέλω όλους δίπλα μου γιατί μας  περιμένει πολύ δουλειά.

 

Περισσότερα για τη Λουΐζα Ζερδαλή:

Ονομάζομαι  Ζερδαλή Λουΐζα και γεννήθηκα στην πόλη της Βέροιας το 1980.  Πατέρας  μου είναι ο Ονούφριος  Ζερδαλης, ο οποίος  είχε διατελέσει επί σειρά ετών φύλακας στο Δημοτικό γυμναστήριο της Εληας και  μητέρα μου η Μαριωριτσα Ζερδαλή, το γένος Ζιωγα ,με καταγωγή από τη  Φυτεία Ημαθίας.

Ολοκλήρωσα τη σχολική μου θητεία στη Βέροια και στη συνέχεια φοίτησα  στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, στο τμήμα Βοηθών Οπτικών και στο Δημόσιο  ΙΕΚ ΟΑΕΔ  Βεροίας στο τμήμα Πληροφορικής με Πολυμέσα.

Τα τελευταία εννέα χρόνια δραστηριοποιούμε επαγγελματικά στο χώρο του τουρισμού, έχοντας επισκεφτεί αρκετές υπέροχες περιοχές της Ελλάδας. Λόγω της εμπειρίας μου πάνω στον τουρισμό, πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος κλάδος  αποτελεί μία ανερχόμενη δύναμη για την πόλη της Βέροιας, η οποία είναι από τους πιο σημαντικούς τουριστικούς  προορισμούς όλη τη διάρκεια του χρόνου.

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ