Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: «Φύγανε τραπέζια» στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ; - «Μορατόριουμ» μέχρι τις εκλογές

 

Για εξαιρετικά επεισοδιακή συνεδρίαση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Πέμπτης, κάνουν λόγο πληροφορίες οι οποίες αναφέρουν ότι η κατάσταση ήταν τόσο έκρυθμη καθώς «φύγανε» μέχρι και τραπέζια.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το ποτήρι ξεχείλισε στο ήδη βεβαρυμμένο κλίμα, όταν κάποιοι τόλμησαν να θέσουν ζήτημα στήριξης του Βοργιατζίδη  στις επαναληπτικές εκλογές της 2ας Ιουνίου, κάτι το οποίο λειτούργησε σαν σπίθα σε πυριταποθήκη.

Μετά το μεγαλόπρεπο «άδειασμα» της κομματικά στηριζόμενης υποψηφιότητας του κ. Μαρκούλη και τα όσα καταγγέλθηκαν από τον ίδιο, με ονόματα πλέον, μια πρόταση για στήριξη του Βοργιατζίδη τη δεύτερη Κυριακή, μόνο ως άγνοια κινδύνου και υπέρτατη πρόκληση θα μπορούσε να ληφθεί. Και όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε έκρηξη…

Πάντος οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από την «διαδικασία» φρόντισαν να απουσιάσουν οι λεγόμενοι «υπόγειοι» οι οποίοι φέρεται ότι πρωταγωνίστησαν στο άδειασμα της κομματικά στηριζόμενης παράταξης για το Δήμο Βέροιας, με ταυτόχρονη μεταφορά ψήφων στο στρατόπεδο της παράταξης του δημάρχου, κάτι που κρίνεται ως εξαιρετικά «σώφρων» κίνηση, με το κλίμα που υπάρχει.

Όλα δείχνουν ότι γίνεται μια ύστατη προσπάθεια να κρατηθεί η εσωτερική συνοχή για ένα μήνα ακόμη, μέχρι της βουλευτικές εκλογές και μετά αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις.

Τοπικά στελέχη από το βράδυ της Κυριακής – μέσα στο κλίμα θυμού και απογοήτευσης – δεν δίσταζαν να επισημαίνουν ότι είναι απαραίτητο να «πέσουν κεφάλια»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ