Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Κανονικά εξελίσσεται η ψηφοφορία των επαναληπτικών εκλογών

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί η ψηφοφορία για τις επαναληπτικές εκλογές ανάδειξης του Δημάρχου Βέροιας σε όλα τα εκλογικά τμήματα του Δήμου.

Η εικόνα δεν έχει καμία σχέση με αυτή της προηγούμενης Κυριακής όπου στα εκλογικά τμήματα υπήρχαν δυο ή και τέσσερις κάλπες.

Το κλίμα είναι εξαιρετικά ήρεμο έως υποτονικό καθώς πολύ μεγάλο μέρος εκλογικού σώματος επέλεξε να μην προσέλθει στις κάλπες. 

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται ότι η αποχή θα ξεπεράσει το 50% και το ερώτημα που υπάρχει και θα απαντηθεί τις πρώτες βραδινές ώρες είναι ποιον από τους δυο υποψηφίους ευνοεί αυτή η αποχή.

Σημειώνεται ότι αυτή τη φορά τα εκλογικά τμήματα διαθέτουν όλα σχεδόν εφορευτικές επιτροπές και η ψηφοφορία εξελίσσεται απολύτως ήρεμα και φυσιολογικά.

Οι δυο υποψήφιοι, ο κ. Βοργιαζίδης και η κ. Μπατσαρά δεν εφοδίασαν τα εκλογικά τμήματα με νέα ψηφοδέλτια, αλλά η ψηφοφορία γίνεται με τα διαθέσιμα ψηφοδέλτια της πρώτης Κυριακής στα οποία αναγράφονται και ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Στην επισήμανση του γεγονότος, η απάντηση είναι ότι υπάρχει οδηγία σε περίπτωση που κάποιος ψηφοφόρος από λάθος βάλει σταυρό προτίμησης, το ψηφοδέλτιο θεωρείται έγκυρο. Ήταν ένα ερωτηματικό που ενέκυψε αλλά όπως όλα δείχνουν υπήρξε φροντίδα για την εκ των προτέρων αντιμετώπισή του.

Σύμφωνα με την εκλογική εγκύκλιο, οι κάλπες θα κλείσουν στις 7 το βράδυ και μέχρι τις 9 το βράδυ, δυο ώρες μετά, αναμένεται να υπάρξει ένα δείγμα αποτελεσμάτων ενδεικτικό για το ποιος θα είναι ο νικητής της εκλογικής αναμέτρησης.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ