Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Σε πίστα Enduro μετατρέπεται η πλατεία Ωρολογίου (βίντεο)

 

Σε «εργοτάξιο» μετατρέπεται η πλατεία Ωρολογίου, με τις εργασίες που ετοιμάζουν πυρετωδώς ένα εξαιρετικά φιλόδοξο εγχείρημα στο πλαίσιο του 3ου Riv3r Enduro Crossing.

Το φιλόδοξο εγχείρημα έγκειται στο να μετατραπεί η πλατεία σε πίστα Enduro, κάτι που αποτολμάται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η «τρελή» ιδέα που είχαν κάποιοι ρομαντικοί και παράτολμοι φαίνεται ότι όχι μόνο σημείωσε απόλυτη επιτυχία, αλλά ανοίγει νέα σχέδια και ορίζοντες. 

Το Riv3r Enduro Crossing τείνει να γίνει θεσμός προκαλώντας το ενδιαφέρον – και τις συμμετοχές – από όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας, προσφέροντας έντονες συγκινήσεις στους λάτρεις του «δεν σταματάω πουθενά»…

Ο Δημήτρης Παπαζήσης, ο Γιώργος Τριπολιτάκης – από τους πρωτεργάτες της προσπάθειας – και τα άλλα παιδιά, πιάσανε δουλειά πρωί -πρωί ώστε η πλατεία – πίστα να είναι έτοιμη για το απόγευμα του Σαββάτου οπότε θα αρχίσει και το μεγάλο θέαμα. 

Υπό το φως προβολέων, αλλά και μέσα στο σκοτάδι οι αναβάτες που «δεν καταλαβαίνουν» από εμπόδια, θα μπούνε σε μια δοκιμασία που θα είναι όχι μόνο ο γνωστός «πρόλογος», αλλά θα έχει και διαγωνιστικό χαρακτήρα.

Στο Verianet μίλησε για το εγχείρημα και τα σχέδια της διοργάνωσης ο Δημήτρης Παπαζήσης.

 

Βέροια πλατεία Ωρολογίου Riv3r Enduro Crossing προετοιμασία 3/6/2019

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ