Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια – Πάνος Ρήγας: “Μπορούμε και θα κερδίσουμε τις εκλογές για να μην υπάρξει πισωγύρισμα” (βίντεο)

 

Σαφή προεκλογικό χαρακτήρα είχε η επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας Παναγιώτη Ρήγα στην Ημαθία.

Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην αίθουσα του Δημαρχείου Βέροιας, στην αρχική του τοποθέτηση ο κ. Ρήγας αναφέρθηκε στο πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών το οποίο είπε ότι “δεν μας ικανοποίησε”.

Στη συνέχεια τόνισε ότι αναλαμβάνοντας την διακυβέρνηση της χώρας το 2015, στόχος ήταν η σταθεροποίηση της οικονομίας.

“Υπάρχει μια φθορά”, είπε ο κ. Ρήγας, “την οποία αντιλαμβανόμαστε” και την εξέφρασαν οι πολίτες με την ψήφο τους.

Οι κυβερνητικοί μας στόχοι συμπικνώνονται σε τέσσερις άξονες, οι οποίοι είναι 1. Η οικονομική ανύψωση της χώρας με αύξηση επενδύσεων, αλλά όπως υπογράμμισε δεν θέλουμε “κρατικοδίαιτες” επενδύσεις, 2. Η στήριξη του κοινωνικού κράτους, υπογραμμίζοντας ότι αυτή τη στιγμή το ασφαλιστικό είναι βιώσιμο μέχρι το 2060. 3. Η στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο αυτής της στήριξης θα ανακοινωθούν μέτρα στο άμεσο μέλλον. 4. Η εμβάθυνση της δημοκρατίας.

Ο κ. Ρήγας ασκώντας κριτική στη Ν.Δ. είπε ότι μιλάει χωρίς αυτά που λέει να έχουν περιεχόμενο. Μάλιστα αναφέρθηκε στην επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στη Δραπετσώνα τονίζοντας ότι το 2015 ήταν απέναντι στην πρωτοβουλία τότε του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα ιδιοποιείται πράγματα που κάναμε εμείς.

"Μπορούμε να κερδίσουμε και θα κερδίσουμε τις εκλογές", είπε ο κ. Ρήγας "και αυτό είναι αναγκαίο για να μην υπάρξει πισωγύρισμα".

Απαντώντας σε ερωτήσεις είπε ότι δεν μπήκαν ποτέ στο ΤΑΙΠΕΔ οι αρχαιολογικοί χώροι. Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι υπέρ του Εθνικού συμφέροντος και λόγοι εθνικής ασφάλειας οδήγησαν σε αυτή τη συμφωνία, όσο για τα ψηφοδέλτια ενόψει την εθνικών εκλογών, θα ανακοινωθούν σύντομα και θα έχουν τα χαρακτηριστικά της ευρύτητας της προοδευτικής συμμαχίας.

Στη συνέχεια, το βράδυ ο κ. Ρήγας μίλησε σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στον Πολυχώρο Εληάς.

Βέροια - Παναγιώτης Ρήγας ΣΥΡΙΖΑ ομιλία Εληά 6/6/2019

Βέροια - Παναγιώτης Ρήγας ΣΥΡΙΖΑ - συνέντευξη τύπου 6/6/2019

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ