Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Ευχαριστήριο ΕΡΑ Π.Ε. Ημαθίας

 

Οι εκπαιδευτικοί Ριζοσπαστικής Αριστεράς Π.Ε. Ημαθίας, χαιρετίζουμε όλους εσάς που εμπιστευτήκατε το  ψηφοδέλτιο της ΕΡΑ στις εκλογές στις 5 του Ιούνη, για τους αντιπροσώπους στην 88η Γ,Σ, της Δ.Ο.Ε. και στο Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ. Σας ευχαριστούμε, θερμά,  όλες και όλους.

Η ΕΡΑ  με  τη στήριξή σας που εκφράστηκε με την ψήφο σας, πήρε μία έδρα (ένας αντιπρόσωπος στην 88η  Γ.Σ. της ΔΟΕ και συγχρόνως αύξησε τις δυνάμεις της ( από 78 ψηφοδέλτια στις εκλογές του Μάη του 2017 σε 117 σ’ αυτές τις εκλογές).

 

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε:

 

Να αγωνιζόμαστε πάντα για τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας, για  όλα τα δημόσια κοινωνικά αγαθά, όπως και  τα εργασιακά, συνδικαλιστικά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα και τις συλλογικές κατακτήσεις μας,

Να αγωνιζόμαστε για μια ΔΟΕ που θα την εμπιστεύονται όλοι οι εκπαιδευτικοί, να κρατάμε ενήμερους τους συναδέλφους για όλα τα εκπαιδευτικά ζητήματα, και γενικότερα για όλες τις εξελίξεις στην Παιδεία και την Κοινωνία.

Τέλος, σας καλούμε να ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον ΑΓΩΝΑ της διεκδίκησης:

Για ένα δωρεάν, δημόσιο, δημοκρατικό σχολείο,  που να χωράει  όλους τους μαθητές, όλους τους εκπαιδευτικούς και όλη τη γνώση.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ