Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια – 3ο Riv3r Enduro Crossing: Η “πύλη της Κολάσεως” αλλιώς... (φωτό,βίντεο)

 

Κάτω από συνθήκες καύσωνα ολοκληρώθηκε το 3ο Riv3r Enduro Crossing με τον εντυπωσιακό αγώνα στις όχθες της κοίτης του Τριποτάμου που ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής και έληξε με τις απονομές το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 10:30 το πρωί, η διαδρομή είχε μήκος 66km (κλειστή εξολοκλήρου), οριοθετημένη σε πολλά σημεία με κορδέλα, και αποτελούνταν από δυο κύκλους, των 33 km, με ΣΕΧ στο κλείσιμο του πρώτου κύκλου και με 5 ΣΕΔ ανά κύκλο. Η πιστοποίηση της διέλευσης των αθλητών – μοτοσυκλετών από την διαδρομή, γινόταν και με σύστημα GPS Tracking. 

Στον κάθε κύκλο – σκέλος της διαδρομής υπήρχαν δυο τεχνικά τμήματα (στο σύνολο τέσσερα), στα οποία επιτρεπόταν η εξωτερική βοήθεια στους αναβάτες, μόνο από τους ανθρώπους της διοργάνωσης.

Ήταν ένας αγώνας γεμάτος ένταση, δράση, σασπένς με πρωταγωνιστές τους μάχιμους αναβάτες κι ευτυχώς διεξήχθη δίχως κανέναν τραυματισμό!!!

Η..."Πύλη της Κολάσεως" αλλιώς...

Βέροια - Riv3r Enduro Crossing 9/6/2019

 

Βέροια Riv3r Enduro Crossing - απονομές 9/6/2019

 

Πλάνα από τις διαδρομές «Εκκλησίες» και «Κόλαση»


Οι «Εκκλησίες» είναι μια περιοχή κοντά στο χωριό Τριπόταμος όπου υπάρχει ένας από τους παραπόταμους του ομώνυμου ποταμού. Μια εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς περιοχή…

«Κόλαση» δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει πουθενά στο χάρτη περιοχή με αυτό το όνομα. Ονομάστηκε έτσι από τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες στον αγώνα γιατί είναι μια διαδρομή στην…κόλαση!!!

Μια περιοχή γεμάτη βράχια, ανάμεσα στα οποία τα περάσματα είναι ανύπαρκτα και πρέπει να τα ανακαλύψει ο αναβάτης, σημεία εξαιρετικά επικίνδυνα. Κάπου στο….πουθενά, στην ευρύτερη περιοχή Προφήτη Ηλία Βέροιας, όπου τη μόνη βοήθεια που περιμένεις από κάποιους φίλους και θεατές που έχουν την ίδια «μούρλα» και βασικά στηρίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις και το πόσο μπορείς να τα βάλεις με τον….διάβολο.

Εξαιρετικά σκληρή και απαιτητική διαδρομή για «εντουράδες» που γουστάρουν τα δύσκολα… Μια πραγματική Κόλαση!!!

 

Φωτογραφίες από διάφορα σημεία του αγώνα καθώς και από τις απονομές:

Κάντε κλικ πάνω στη φωτογραφία:

3ο Riv3r Enduro Crossing 9/6/2019

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ