Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Όλη η Ημαθία στα δικαστήρια! - Ξεκίνησε η επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων

 

Από το πρωί της Τετάρτης ξεκίνησε η επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων σύμφωνα με τις σχετικές κανονιστικές διατάξεις που αφορούν αιτήσεις επανακαταμέτρησης υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Από το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας βρίσκονται υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι όπως και υποψήφιοι για τις τοπικές κοινότητες αλλά και εκλεγέντες σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών της 26ης Μαΐου.

Η διαδικασία ξεκίνησε με την επανακαταμέτρηση να γίνεται σε τρεις διαφορετικές αίθουσες όπου στην κάθε αίθουσα εξετάζονται ψηφοδέλτια εκλογικών τμημάτων των Δήμων Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας.

Αρχικά θα εξεταστούν ψηφοδέλτια εκλογικών τμημάτων τα οποία σύμφωνα με τους ενδιαφερόμενους παρουσιάζουν “ενδιαφέρον” επανεξέτασης, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και μια πιο συνολική επανακαταμέτρηση.

Αρχικά εξετάζονται τα αιτήματα επανακαταμέτρησης που αφορούν τα Δημοτικά Συμβούλια και ακολούθως των τοπικών κοινοτήτων.

Μεταξύ άλλων παρόντες στο Δικαστικό Μέγαρο είναι ο απερχόμενος και ο εκλεγής Δήμαρχοι Νάουσας κ.κ. Κουτσογιάννης και Καρανικόλας, από την Αλεξάνδρεια οι κ.κ. Ναλμπάντης και Χαλκίδης και πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι εκλεγέντες και μη από τον Δήμο Βέροιας.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ