Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Με Φιλαρμονική, 7 Άρπες και Lupus in Fabula συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις της Εύηχης Πόλης την Κυριακή (βίντεο)

 

Με τρεις εκδηλώσεις σε δυο διαφορετικά σημεία της πόλης η ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας έδωσε για άλλη μια φορά την ευκαιρία στους λάτρεις της μουσικής και όχι μόνο, να απολαύσουν το άκουσμα που τους αρέσει το βράδυ της Κυριακής.

Στην πλατεία Ωρολογίου η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Βέροιας υπό την Διεύθυνση του Μαέστρου Βαλάντη Κυριακίδη, παρουσίασε μια όμορφη και ήρεμη μουσική βραδιά με τίτλο “Σου Σφυρίζω”, όπου ακούστηκαν παλιές και μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού κινηματογράφου οι οποίες έχουν γραφτεί στην ψυχή και στις μνήμες μας.

Ταξίδι μέσα από τη μουσική διάφορων χωρών, όπως της Ιρλανδίας, της Ελλάδας, της Ισπανίας, της Αμερικής, απόλαυσε ο κόσμος με το σχήμα Harp Ensemble PerHarps στην Παλιά Εβραϊκή Συνοικία, με την εξωτική πινελιά των κρουστών, σε ένα πρόγραμμα που βασίστηκε σε διασκευές της Κατερίνας Κίτσου.

Οι Lupus In Fabula, παρουσίασαν μια παράσταση αφήγησης με τίτλο “Στα αστεία και στα σοβαρά”, με συνοδεία μουσικής με ιστορίες και παραμύθια από την ελληνική και παγκόσμια λαϊκή παράδοση με την Λίνα Παλερά. Η ομάδα αφήγησης Lupus in fabula αποτελούνταν από τους Γιώργο Αδαμίδη, Μαρίνα Αντωνοπούλου και Ελένη Καλογιαννίδου.

 

Βέροια Εύηχη πόλη - Φιλαρμονική - Σου σφυρίζω 23/6/2019

 

Βέροια Εύηχη πόλη - Harp Ensemble PerHarps 7 ΑΡΠΕΣ 23/6/2019

 

Βέροια Εύηχη πόλη - Lupus in Fabula Στα αστεία και στα σοβαρά! 23/6/2019

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ