Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Δήλωση υποψηφιότητας της Αθηνάς Τορναζάκη με το ΜέΡΑ25

 

Ημαθιώτες και Ημαθιώτισες

 

Έπειτα από αρκετά χρόνια απασχόλησης σαν πωλήτρια στον ιδιωτικό τομέα , βλέποντας και ζώντας την αγωνία , τον προβληματισμό και την στεναχώρια στα πρόσωπα των Ελλήνων , εξαντλημένων στην ατελείωτη νύχτα των Μνημονίων που όλο «τελειώνουν» μονιμοποιούμενα , αποφάσισα να πολιτευθώ και να γίνω συνοδοιπόρος με το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη. 
Το μοναδικό κόμμα με ρεαλιστικές λύσεις , για τους 'Ελληνες , για την αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους , τον τερματισμό της λιτότητας , τα κόκκινα δάνεια , τους φορολογικούς συντελεστές , την μισθωτή εργασία ,την δημόσια περιουσία και την διαρκή καταστροφή του περιβάλλοντος.

Την μοναδική φωνή που μπορεί να κάνει αντιπολίτευση στη βουλή!

Στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου , όλοι αυτοί που μας φούσκωσαν στα θαλασσοδάνεια , όλοι αυτοί που μας βάλανε στα μνημόνια , αυτοί που φτωχοποίησαν τον Ελληνικό λαό και τον φέρανε σε απόγνωση, όλοι αυτοί λοιπόν που μας φέρανε σε αυτή την κατάσταση διατυμπανίζουν ότι θα σταθούν στο πλευρό σας .

Πώς θα γίνει όμως αυτό όταν οι ίδιοι έχουν υπερψηφίσει όλα τα μνημόνια που μας έφεραν σε αυτη τη θέση;

Θα σας πούν ότι φέρανε την Ελλάδα σε σταθερότητα , ότι έγιναν μεταρρυθμίσεις που βάλανε την Ελλάδα σε σωστό δρόμο..... 
Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να συνεχίσει σύμφωνα με δηλώσεις του και την επόμενη τετραετία ώστε να βγάλει τη χώρα από αυτό το αδιέξοδο. Παραδέχεται δηλαδή ότι έως τώρα εφαρμόζει μια πολιτική που δεν έχει προοπτική εξέλιξης για την χώρα.

Μετετρέψε το <<όχι>> του Ελληνικού λαού στα μνημόνια σε <<ναι>> , αγνοώντας την εντολή του !

Ο αρχηγός της ΝΔ εμφανίζεται σε προεκλογικό σποτ και υπόσχεται ανάπτυξη η οποία θα φέρει πίσω τους νέους που οι ίδιοι διώξανε με την πολιτική τους!

Οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν απο τα 3 μνημονιακά κόμματα τα τελευταία χρόνια και έως σήμερα είχανε μόνο τα εξής αποτελέσματα :

Ελληνόπουλα έφυγαν , που συνεχίζουν να φεύγουν, γονείς που δακρύζουν στα αεροδρόμια, παπούδες που ντρέπονται , γιαγιάδες που αναστενάζουν , απελπισμένοι άνεργοι ,αγρότες που βρίσκονται σε απόγνωση , επαγγελματίες στραγγαλισμένους απο φόρους , μισθούς φτώχιας για τον εργαζόμενο , κόσμος πνιγμένος στα κόκκινα δάνεια, φόροι αβάσταχτοι οικονομικά για όλους , διακανονισμοί πληρωμών παντού , νοικοκυριά χωρίς θέρμανση , χωρίς ρεύμα , νοικοκυριά που κάθε μέρα δίνουν ένα αγώνας επιβίωσης.

Αν αυτήν την κατάσταση που ζούμε , όλοι αυτοί την ονομάζουν “μεταρρύθμιση” , εμείς στο ΜέΡΑ25 λέμε ότι η μοναδική λέξη που ταιριάζει και χαρακτηρίζει την όλη αυτή κατάσταση ειναι ΑΠΟΡΡΥΘΜΙΣΗ!

Φτωχοποίησαν τον Ελληνικό λαό και του πήρανε την αξιοπρέπεια !!

Αν αυτοί όλοι τα βλέπουν διαφορετικά τότε ....ή εμείς ζούμε σε μια ουτοπία ή αυτοί !!

Θα τους δείτε στους δρόμους αυτές τις μέρες...να απλώνουν το χέρι τους για να σας δώσουν χειραψία...θα σας χτυπήσουν ελαφρά στον ώμο....φιλικά , θα κατακλύσουν τα Ελληνικά κανάλια με προεκλογικά σποτ .....

Με μοναδικό σκοπό να υφαρπάξουν για ακόμη μια φορά την ψήφο σας, αγνοώντας τις συνθήκες διαβίωσης και την οικονομική μας κατάσταση που αυτοί δημιούργησαν , που αυτοί ευθύνονται !

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου δεν θέλω να ξεχάσετε όλα αυτά...

Θέλω να  ΘΥΜΑΣΤΕ ...

Σε αυτές τις εκλογές δεν πρέπει να απέχουμε, πρέπει να δώσουμε δυναμικά το παρόν!


Πάνω από όλα οι άνθρωποι και όχι οι αριθμοί !!

Για τους Έλληνες που αισθάνονται Ευρωπαίοι!

Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε ΜέΡΑ25 !

Γιατί αυτή η φωνή πρέπει να είναι στη βουλή !Γιατί αυτή η νύχτα κράτησε πολύ !

 

Υ.Σ. Πολιτικό γραφείο δεν έχω , θα με δείτε να προχωράω ανάμεσά σας ..εκεί στο πεζοδρόμιο όπως πάντα... με το σακίδιο στον ώμο και το χαμόγελο ... χωρίς επιτελείο...εκεί που δίνονται οι αγώνες ...στο πεζοδρόμιο και ανάμεσα σε ανθρώπους και όχι σε προεκλογικά γραφεία.

 
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ