Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Κλιμάκιο του γραφείου Αγροτικού στην Ημαθία – Έξαρχος και Γαρδικιώτης περιόδευσαν σε πληγείσες περιοχές (βίντεο)

 

Κλιμάκιο του γραφείου Αγροτικού του Κινήματος Αλλαγής με επικεφαλής τον Μενέλαο Γαρδικιώτη και τον Βασίλη Έξαρχο περιόδευσε την Τρίτη 25 Ιουνίου στις πληγείσες από χαλαζοπτώσεις περιοχές της Ημαθίας.

Μετά το τέλος της περιοδείας δόθηκε συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ.

Τους δύο ομιλητές προλόγισε ο Γραμματέας της ΝΕ Ημαθίας του Κινήματος, Κώστας Ασλάνογλου, ενώ παρών ήταν και ο υποψήφιος βουλευτής, Θοδωρής Παπακωνσταντίνου, από τους πρωτεργάτες του αγροτικού συνδικαλιστικού κινήματος στο νομό.

Μιλώντας ο κ. Έξαρχος αναφέρθηκε αρχικά στο ζήτημα των αγροτικών αποζημιώσεων και στη λειτουργία του ΕΛΓΑ του οποίου υπήρξε στο παρελθόν πρόεδρος.

Αναφέρθηκε επίσης στο πρόγραμμα του ΚΙΝΑΛ για τον πρωτογενή τομέα, την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή τονίζοντας ότι είναι αναγκαίος ένας σχεδιασμός, κάτι το οποίο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ουδέποτε εκπόνησε ούτε εφάρμοσε.

Απαιτούνται καθαρές κουβέντες και όχι λόγια, αλλά έργα, είπε ο κ. Έξαρχος.

Ο Μενέλαος Γαρδικιώτης τόνισε ότι απαιτείται ένα βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης για τον Έλληνα αγρότη και αυτό δε γίνεται χωρίς υποδομές.

«Ποια είναι η θέση της Ελλάδας για τα προγράμματα της περιόδου 2012-2027 που εκπονούνται ήδη στην Ευρώπη’, έθεσε το ερώτημα υπογραμμίζοντας ότι οι Ευρωπαίοι επιχειρούν να χρεώσουνε στην ΚΑΠ το Brexit.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμιά σχέση με την αγροτική πραγματικότητα, είπε ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας του ΚΙΝΑΛ, αγροτοσυνδικαλιστής Θοδωρής Παπακωνσταντίνου, ο οποίος επισήμανε ότι οι καταστροφές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα είναι ιδιαίτερα μεγάλες σε πολλές περιοχές του νομού

 

Ημαθία - Κλιμάκιο Αγροτικού ΚΙΝΑΛ - Έξαρχος Γαρδικιώτης 25/6/2019

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ