Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Τον Αγ. Γεώργιο επισκέφτηκαν υπ. βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία

 

Οι υποψήφιοι βουλευτές του «ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» Χρήστος Αντωνίου, Στέργιος Καλπάκης,  Φρόσω Καρασαρλίδου, Γιώργος Ουρσουζίδης και Εύη Παπαγιαννούλη, συνοδευόμενοι από  στελέχη και μέλη του χώρου επισκέφτηκαν χθες το απόγευμα  25/6/2019 τη ΔΕ ΔΟΒΡΑ και συγκεκριμένα ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ. Τους υποδέχτηκαν σε κεντρικό Καφέ ο συντονιστής της ΟΜ του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ Σάββας Ταρασίδης, μέλη της τοπικής οργάνωσης και φίλοι. Μεταξύ αυτών και η νεοεκλεγείσα δημοτική σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο «Προτεραιότητα στον πολίτη» Πετρούλα Μουχτάρη. 
 
Επακολούθησε συζήτηση που αφορούσε  κυρίως την περιπέτεια των μνημονίων που πέρασε η χώρα και το μέλλον της, το οποίο μπορεί πλέον να ορίζει ξανά. Έκλεισε με το κάλεσμα εκ μέρους των υποψηφίων  να  στηρίξουν με την ψήφο τους δυναμικά το ψηφοδέλτιο  «ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»  στις επερχόμενες εκλογές, ώστε η Ημαθία και η χώρα να μην επιστρέψουν πίσω, στα χέρια αυτών που την οδήγησαν στη χρεοκοπία. Να ανανεώσουν την εντολή στον Αλέξη Τσίπρα για να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο δημιουργίας για την Ελλάδα και τους ανθρώπους  της.

Στη συνέχεια οι υποψήφιοι μοίρασαν στο κέντρο του Αγίου Γεωργίου έντυπο υλικό με τις θέσεις και το πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας.

Σήμερα Τετάρτη 26/6/2019 και ώρα 20:30, στην αίθουσα ''ΕΡΙΑ'' του πολυχώρου της Νάουσας θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο του «ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» της Ημαθίας.

 


 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ