Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βεργίνα: Φόρος τιμής και μνήμης για τη συμπλήρωση 45 ετών από την Κυπριακή τραγωδία (βίντεο)

 

Στο πλαίσιο διοργάνωσης Πανελλαδικών Εκδηλώσεων Μνήμης και Απόδοσης της οφειλόμενης Τιμής στους ηρωικώς πεσόντες υπέρ της Ελευθερίας, ο Δήμος Βέροιας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Κυπρίων Ν. Ημαθίας «Ο ΕΥΑΓΟΡΑΣ, διοργάνωσε Εκδήλωση Μνήμης - Επιμνημόσυνη Δέηση το Σάββατο 29 Ιουνίου στο «Άλσος Αγνοουμένων της Κυπριακής Τραγωδίας» στη Βεργίνα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συναισθηματικά φορτισμένο, παρουσία πολιτικών και στρατιωτικών αρχών καθώς και κόσμου.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Θεοδόσης Α. Τσιόλας, ο Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη, κ. Σπύρος Μιλτιάδης, ενώ ακολούθησαν ο Δήμαρχος Βέροιας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βορειοελλαδιτών Πολεμιστών ΕΛΔΥΚ 1974 Θανάσης Στάϊκος και η Πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων Ν. Ημαθίας Ελένη Ψαρρά η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της την ώρα της ομιλίας της.

Μετά το τέλος των χαιρετισμών κρατήθηκε ενός λεπτου σιγή και ακολούθησε η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη Χορωδία του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Βεργίνας “ΟΙ ΑΙΓΕΣ” με σολίστ την κ. Φωτεινή Κανελλίδου υπό τη Διεύθυνση της Ελένης Αναγνώστου.

 

Βεργίνα- Εκδήλωση μνήμης για την Κυπριακή Τραγωδία 29/6/2019

 

Για να δείτε φωτογραφίες πατήστε πάνω στην εικόνα:

Βεργίνα: Φόρος τιμής και μνήμης για τη συμπλήρωση 45 ετών από την Κυπριακή τραγωδία 29/6/2019

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ