Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία επισκέφτηκαν τη Νάουσα

 

Συνέχεια προεκλογικών περιοδειών και συλλογικής προσπάθειας από τους υποψήφιους βουλευτές του «ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»: Χρήστο Αντωνίου, Εύη Παπαγιαννούλη, Γιώργο Ουρσουζίδη και Στέργιο Καλπάκη,  στελέχη και μέλη του χώρου. Σήμερα Δευτέρα 1/7/2019, βρέθηκαν στην όμορφη και ηρωική  Νάουσα.  Μετά τη συνάντησή τους με το Δήμαρχο της πόλης επισκέφτηκαν υπηρεσίες του Δήμου, το  υποκατάστημα του Ε.Φ.Κ.Α Νάουσας, την Πολεοδομία, τη Δασική υπηρεσία και το Νοσοκομείο Νάουσας.

Οι υποψήφιοι μοίρασαν έντυπο υλικό με τις θέσεις και το πρόγραμμα του Σύριζα και της προοδευτικής συμμαχίας για την επόμενη τετραετία, συζήτησαν με τα τοπικά μέλη και πολίτες που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμά τους και ζήτησαν στήριξη με την ψήφο τους στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ώστε η Ημαθία και η χώρα να μην επιστρέψουν πίσω, στα χέρια αυτών που την οδήγησαν στη χρεοκοπία.

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι το 2009 η ΝΔ άφησε περισσότερα από 24 δισ. πρωτογενές έλλειμμα που ήταν και η αφορμή για να μας οδηγήσουν στο ΔΝΤ και μετά ΝΔ μαζί με ΠΑΣΟΚ κυβέρνησαν οδηγώντας σε κοινωνική λεηλασία με απώλεια του 25% του εθνικού μας πλούτου και σε ανεργία από το 6% στο 28% !!!

Επεσήμαναν πως η ψήφος στις εκλογές της Κυριακής είναι βαριά και σημαντική, πως «τώρα αποφασίζουμε για τις ζωές μας», για το ποιος θα μας κυβερνήσει με ποιο σχέδιο και με ποιο πρόγραμμα. 

Το αν θα συνεχίσουμε την πορεία προς τα μπρος, την πορεία της οριστικής εξόδου από την κρίση, με στοχευμένες φοροελαφρύνσεις, με στήριξη των κοινωνικά αδύναμων, αλλά πλέον και των μεσαίων στρωμάτων, με παρεμβάσεις που θα δίνουν τη δυνατότητα να μειωθεί ακόμα περισσότερο η ανεργία, με δημιουργία 500.000  ποιοτικών θέσεων εργασίας  κυρίως για τους νέους, με δουλειές με κανόνες και δικαιώματα και για το αν θα έχουμε τη στήριξη και την περαιτέρω βελτίωση του κοινωνικού κράτους (Νοσοκομεία, σχολεία κλπ).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ