Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Μεγαλειώδης πολιτική ομιλία από τον Τάσο Μπαρτζώκα – «Τάσο γερά, αλλάζουμε γενιά» φώναζαν οι εκατοντάδες κόσμου που βρέθηκαν στην ομιλία του

 

«Τάσο γερά, αλλάζουμε γενιά», φώναζαν ρυθμικά οι εκατοντάδες νέοι και μεγαλύτεροι που κατέκλυσαν τον κινηματογράφο ΣΤΑΡ το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιουλίου, για την ομιλία του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Τάσου Μπαρτζώκα. 

Η κεντρική πολιτική ομιλία του Τάσου Μπαρτζώκα έγινε σε ιδιαίτερα αισιόδοξο κλίμα, καθώς όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την πεποίθηση ότι η Κυριακή θα αναδείξει τη Νέα Δημοκρατία πρώτη δύναμη και τον Τάσο Μπαρτζώκα βουλευτή της Ημαθίας. 

Μέσα από έναν λόγο γεμάτο επιχειρήματα και προγραμματικές αναφορές για το «όνειρό του για την Ημαθία», ο Τάσος Μπαρτζώκας απέδειξε την δυναμική της υποψηφιότητάς του, ενώ η μαζική συμμετοχή του κόσμου από τη Βέροια αλλά και κάθε γωνιά της Ημαθίας, έδειξε πως το «όνειρό του» γα το νομό έχει βρει πολλούς που το ενστερνίζονται. Η μεγαλειώδης συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτής της ΝΔ έστειλε παράλληλα και ένα βασικό μήνυμα: Η Ημαθία επιζητά αλλαγή σελίδας, αλλά και ανανέωση προσώπων και βλέπουν στον Τάσο Μπαρτζώκα το πρόσωπο με το οποίο αυτά θα έρθουν.  

Αξιοσημείωτη είναι η έντονη παρουσία της νέας γενιάς, πολλοί εκ των οποίων έκαναν και μπλουζάκια με το hastag #votetasos και το σύνθημα «Τάσο γερά, αλλάζουμε γενιά!». Από τον νεανικό παλμό παρακινήθηκε μάλιστα όλο το ασφυκτικά γεμάτο ΣΤΑΡ και, μικροί μεγάλοι, έστειλαν το μήνυμα, πιο ηχηρό από ποτέ!

Από την πλευρά του, ο Τάσος Μπαρτζώκας δεν έκρυψε την συγκίνησή του για την θερμή υποδοχή του κόσμου και μετά την ομιλία έσφιξε το χέρι του καθενός και τους ευχαρίστησε έναν προς έναν, τόσο για την παρουσία στην εκδήλωση, όσο και για τον αγώνα που δίνουν οι περισσότεροι υπέρ της υποψηφιότητάς του. 

Η από καρδιάς ομιλία του Τάσου Μπαρτζώκα έκλεισε με έναν ηχηρό επίλογο: «Με σεβασμό στις προηγούμενες γενιές και κρατώντας την εμπειρία και ό,τι καλό έκαναν, ήρθε η ώρα εμείς, όλοι μαζί, να τραβήξουμε μπροστά, με νέες αντιλήψεις, νέες πολιτικές, νέα πρόσωπα. Η Ημαθία, η Μακεδονία, η Ελλάδα ελπίζει σε καλύτερες μέρες. Την Κυριακή πάμε όλοι στις κάλπες και ψηφίζουμε το κόμμα και τα πρόσωπα που θα μπορέσουν ουσιαστικά και αποτελεσματικά να πρωταγωνιστήσουν σε αυτή την πορεία! Ζητώ την εμπιστοσύνη σας! Ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη να αγωνιστώ για τον Τόπο μας! Γιατί για την Ημαθία έχω ένα όνειρο! Και ξέρω ότι το έχετε κι εσείς! Μαζί θα πάμε την Ημαθία ψηλά!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ