Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Εθνικές εκλογές: Στις 19:00 το κοινό exit poll – Στις 21:00 η πρώτη ασφαλής εκτίμηση

 

  • Η Singular Logic αναμένεται να παράσχει ένα εύρος ποσοστών για τα υποψήφια κόμματα, το οποίο αναμένεται να συγκεκριμενοποιηθεί περαιτέρω λίγο μετά τις 22:30
  • Όσον αφορά τη σταυροδοσία, τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα δεν αναμένονται πριν τις 23:00
  • Γύρω στις 20:30, θα δοθεί στη δημοσιότητα το τελικό αποτέλεσμα του exit poll, στο οποίο θα συμπεριλαμβάνεται και ο τρίτος γύρος των αποτελεσμάτων

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ψηφοφορία στα εκλογικά τμήματα της χώρας, για τις πρώτες βουλευτικές εκλογές της μεταμνημονιακής εποχής και για τις 19ες της μεταπολίτευσης.

Για τις 19:00 είναι προγραμματισμένο το κοινό exit poll των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας, ενώ γύρω στις 21:00 θα γίνει γνωστή η πρώτη εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος από τη Singular Logic.

Η εταιρεία αναμένεται να παράσχει ένα εύρος ποσοστών για τα υποψήφια κόμματα, το οποίο αναμένεται να συγκεκριμενοποιηθεί περαιτέρω λίγο μετά τις 22:30.

Όσον αφορά τη σταυροδοσία, τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα δεν αναμένονται πριν τις 23:00.

Με το κλείσιμο των καλπών θα δημοσιευθούν τα αποτελέσματα του πρώτου και του δεύτερου κύματος του exit poll.

Γύρω στις 20:30, θα δοθεί στη δημοσιότητα το τελικό αποτέλεσμα του exit poll, στο οποίο θα συμπεριλαμβάνεται και ο τρίτος γύρος των αποτελεσμάτων.

Σε κάθε περίπτωση, τα επίσημα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών θα ανακοινωθούν από το υπουργείο Εσωτερικών τη Δευτέρα (8/7) ή το αργότερο την Τρίτη (9/7), ανάλογα με τη ροή ενσωμάτωσης της σταυροδοσίας.

 
www.altsantiri.gr
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ