Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. "Φίλιππος Βέροιας" - Τα θέματα που θα συζητηθούν

 

Με ανακοίνωσή του ο Α.Π.Σ. "ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας" καλεί τα μέλη του σε συνεδρίαση με εννέα θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Η ανακοίνωση:

 

Κάλεσμα σε συνεδρίαση του Δ.Σ του Φιλίππου με θέματα:


1. πρόταση για την ανάληψη της επιτροπής του αντρικού χάντμπολ από ενδιαφερόμενους (ονόματα,προϋποθεσεις, εγγυήσεις και όροι)

2. Παραίτηση από την προεδρία του Προέδρου Γιώργου Φύκατα έπειτα από όρο που έθεσαν οι υποψήφιοι για την ανάληψη της επιτροπής του αντρικού χάντμπολ

3. Ενημέρωση από την επιτροπή του τμήματος Βόλεϊ για τις δαπάνες που πραγματοποιήθηκαν και για την διαδικασία που ειναι σε εξέλιξη για την συγχώνευση του τμήματος, με ομάδα κατηγορίας Α2 και την συμμετοχή της ομάδας του Φιλίππου σ αυτή την κατηγορία από αυτή τη σεζόν και για τις μεταγραφές και για τα έξοδα που θα γίνουν.

4. Ενημέρωση απο το τμήμα της ρυθμικής γυμναστικής για τη σεζόν που μας πέρασε για τις διακρίσεις και τα μετάλλια που κατέκτησαν καθώς και για τα έξοδα που χρειάζεται το τμήμα για τη συμμετοχή σε πρωτάθλημα που θα γίνει στην Αμερική.

5. Ενημέρωση από το τμήμα της ακροβατικής γυμναστικής για τις διακρίσεις και τα μετάλλια που είχαν τη σεζόν που πέρασε.

6. Ενημέρωση και απολογισμός όλων των υπολοίπων τμημάτων του Φιλίππου τέννις,στίβο,κικ μπόξινγκ, μπάσκετ, γυναικείο χάντμπολ, για την χρονιά που πέρασε (συμμετοχές σε τουρνουά, διακρίσεις και μετάλλια όλων των τμημάτων)

7. Συζήτηση με τους υπεύθυνους των τμημάτων για τις ώρες και για την χρήση των δημοτικών γηπέδων όπου προπονούνται τα μικρά παιδιά των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

8. Ενημέρωση για το νεο τμήμα ποδηλασίας του Φιλίππου

9. Ορισμός ημερομηνίας γενικής συνέλευσης και ορισμός ημερομηνίας εκλογών

 

Ο Γενικός Γραμματέας

Γρηγόρης Παπαϊωάννου

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ