Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: 9ος αγώνας ορεινού τρεξίματος Ξηρολιβάδου – Δρομείς παντός καιρού σε μια εξαιρετική διοργάνωση (φωτογραφίες και βίντεο)

 

Τα τερτίπια του καιρού δεν πτόησαν τους δρομείς που κατέφτασαν από νωρίς στο Ξηρολίβαδο.

Ο αγώνας ορεινού τρεξίματος στην πανέμορφη διαδρομή έχει γίνει πλέον πόλος έλξης και θεσμός. Δεν θα μπορούσε να τον ακυρώσει μια βροχούλα… Έστω και μια πιο έντονη βροχόπτωση..

Από όλα τα σημεία της Β. Ελλάδας, οι δρομείς κατέφτασαν από νωρίς και είτε με συννεφιά και θερμοκρασίες ελαφρώς χειμωνιάτικες, είτε με ήλιο που κατά διαστήματα έκανε την εμφάνισή του, μπήκαν στην αφετηρία και έτρεξαν τη διαδρομή τερματίζοντας μέσα σε χειροκροτήματα.

Νωρίτερα έγινε ο αγώνας των μαθητών που έτρεξαν τη δική τους διαδρομή με περίσσιο κέφι και ζωντάνια

Πίτες και φρούτα, αντί για την τσίκνα των προηγούμενων ετών – ας όψεται ο καιρός – περίμεναν τους δρομείς στον τερματισμό.

Ο «συνήθης ύποπτος» Γιώργος Σταμούλης έκοψε πρώτος το νήμα, με χρόνο ένα λεπτό περισσότερο από πέρσι… Είπαμε, η βροχή που έπεσε καταρρακτωδώς αποβραδίς έκανε τη διαδρομή ελαφρώς «βαριά»… Αλλά κατά τα άλλα, οι δρομείς έτρεξαν υπό σκιά και κάποιες στιγμές μέσα σε ένα ομιχλώδες τοπία, με όλη τη μεγαλοπρέπεια του Βερμίου να αποτυπώνεται στις εικόνες.

Πρώτος τερμάτισε ο Γιώργος Σταμούλης με χρόνο 00:53:05, δεύτερος ο Αμανατίδης Άγγελος με χρόνο 00:54:36, τρίτος ο Φραγκούλης Άγγελος με 00:57:04.

Πρώτη στις γυναίκες τερμάτισε η Μποσκοπούλου Κωνσταντίνα με χρόνο 01:04:48, δεύτερη η Γιαζιτζίδου Χριστίνα με χρόνο 01:07:01 και τρίτη η Σουλιώτου Αλεξάνδρα με 01:15:44.

 

Όλα τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

 

9ος Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ξηρολιβάδου Βέροιας - Γιώργος Σταμούλης 14/7/2019

 

9ος Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ξηρολιβάδου Βέροιας - ο αγώνας των μαθητών14/7/2019

 

9ος Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ξηρολιβάδου Βέροιας 14/7/2019

9ος Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ξηρολιβάδου - απονομές 14/7/2019

9ος Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ξηρολιβάδου - Γιάννης Καραγιάννης 14/9/2019


Για να δείτε φωτογραφίες πατήστε πάνω στην εικόνα:

Βέροια: 9ος αγώνας ορεινού τρεξίματος Ξηρολιβάδου 14/7/2019

 

Φωτογραφίες: Ευγένιος Βαρακλής

Κείμενο - Βίντεο: Δημήτρης Καρολίδης

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ