Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Πατρίδα Ημαθίας - “Ευστάθιος Χωραφάς”: “Γκραν φινάλε” με δυνατά ονόματα της πίστας – Συγχαρητήρια στους διοργανωτές (βίντεο)

 

Γκραν φινάλε με δυνατά ονόματα της πίστας για το καλοκαίρι του 2019  για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πατρίδας “Ευστάθιο Χωραφά”.

Μετά την πρωινή Πανηγυρική Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής στην Πατρίδα, ο εορτασμός της Αγίας Παρασκευής συνεχίστηκε με βραδινό γλέντι, άφθονο φαγοπότι, πολύ κέφι και ασταμάτητο χορό.

Πρωταγωνιστές της βραδιάς πέντε μεγάλα ονόματα της πίστας, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Διονυσίου, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, ο Ζήσης Κασιάρας και ο Χρήστος Αδαμόπουλος και δυο μεγάλοι καλλιτέχνες του τόπου μας, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος στο τραγούδι και ο Γιάννης Χωραφαΐδης στη λύρα.

Η βραδιά ξεκίνησε με ποντιακά τραγούδια και συνεχίστηκε με πλούσιο λαϊκό πρόγραμμα μέχρι το πρωί..

Πατρίδα Ημαθίας - Ο Στέλιος Διονυσίου σε τραγούδια του Στράτου 26/7/2019

Πατρίδα Ημαθίας -  Πίτσα Παπαδοπούλου 26/7/2019

 

Για να δείτε φωτογραφίες πατήστε πάνω στην εικόνα:

Πατρίδα Ημαθίας - Ευστάθιος Χωραφάς 26/7/2019

 

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές – Μπράβο στους “αφανείς ήρωες” (βίντεο)

Έξι μέρες κρατάνε συνολικά οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Σύλλογος κάθε χρόνο, φροντίζοντας πάντα το πρόγραμμα να είναι πλούσιο σε πολιτιστικές δραστηριότητες και όχι μόνο.

Τις μέρες αυτές, τα μέλη του Συλλόγου αλλά και το εθελοντικό προσωπικό, αφιερώνουν πολύτιμο χρόνο, μέρα – νύχτα προκειμένου να είναι όλα στην εντέλεια κάθε ημέρα των εξαήμερων εκδηλώσεων.

Μέρες πριν την επίσημη έναρξη ξεκινάει το στήσιμο της εξέδρας, η τοποθέτηση των τραπεζιών, η κατανομή του χώρου, η τοποθέτηση των μπάνερ. Πριν την έναρξη κάθε βραδιάς, οι εθελοντές μαζεύονται στον χώρο αρκετές ώρες νωρίτερα, προκειμένου να ξεκινήσουν τις ετοιμασίες για το ψήσιμο, το στήσιμο των ψυγείων για να διατηρούνται κρύα τα αναψυκτικά και τα ποτά – οι άνθρωποι αυτοί δουλεύουν ασταμάτητα προκειμένου να εξυπηρετήσουν όλους τους προσκεκλημένους.

Επίσης, λίγες ώρες πριν την έναρξη κάθε βραδιάς υπάρχει άνθρωπος ο οποίος μέσα στον ήλιο, πηγαίνοντας πάνω κάτω με τα πόδια, ψεκάζει όλο το γήπεδο με οικολογικό υγρό για να μην γίνονται ενοχλητικά τα κουνούπια.

Όλοι οι εθελοντές στο τέλος κάθε εκδήλωσης φροντίζουν να μαζεύουν τα σκουπίδια και να καθαρίζουν τον τοπο και τα τραπέζια ώστε να είναι ήδη έτοιμα για την επόμενη ημέρα.

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στους ηχολήπτες. Οι τεχνικοί του ήχου και οι ρυθμιστές των φώτων και των εφέ, αφιερώνουν χρόνο, υπό το φως του ηλίου, προκειμένου να τοποθετήσουν, να ρυθμίσουν και να εξετάσουν την κάθε λεπτομέρεια ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι άριστο και προς τη διοργάνωση που τους επέλεξε, και προς τους καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάζονται και προς τον κόσμο που στην τελική είναι και ο τελικός κριτής!

Και ας μην ξεχνάμε την 24ωρη φύλαξη. Ο χώρος φυλάσσεται μέρα – νύχτα από εξειδικευμένο έμπειρο προσωπικό για την ασφάλεια του κάθε πολίτη.

Όλα τα παραπάνω, όπως συμβαίνουν κάθε χρόνο, έτσι συνέβησαν και φέτος.

Άξια πολλών συγχαρητηρίων η διοργάνωση κι ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους “αφανείς ήρωες” που προαναφέραμε!!!


Περισσότερα στα βίντεο που ακολουθούν:

Βίντεο σε λίγο

 

Για να δείτε φωτογραφίες πατήστε πάνω στην εικόνα:

Πατρίδα Ημαθίας - Ευστάθιος Χωραφάς - Αφανείς Ήρωες

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ