Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Ξεκίνησε το 7ο Πανελλήνιο Πολιτιστικό Αντάμωμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λευκαδίων Νάουσας “Αγία Παρασκευή” (φωτό, βίντεο)

 

Ο Μορφωτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Λευκαδίων Νάουσας «Αγία Παρασκευή», διοργανώνει το 7ο Πανελλήνιο Πολιτιστικό Αντάμωμα με συμμετοχή από πολιτιστικούς συλλόγους από όλη την Ελλάδα και τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου της UNESCO Πειραιώς και Νήσων. 

Το 7ο Πανελλήνιο Πολιτιστικό Αντάμωμα ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου στα Λευκάδια Νάουσας με πατινάδα από τα χορευτικά συγκροτήματα στους δρόμους των Λευκαδίων. 

Την αυλαία της εκδήλωσης άνοιξε ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ακτίου Βόνιτσας – Η Θεοτόκος με τους χορούς Καραβίτικος, Μεσαρίτικος, Ας χαμηλώναν τα βουνά, Συρτός Ελαφονήσου και Ζαγαράκια.

Η σκυτάλη δόθηκε στους χορευτές της Αδελφότητας Σκλιβανιτών Ιωαννίνων  με τους χορούς Λιώσανε τα χιόνια, Τσάμικος Άρτας, Ζαγορίσιος, Περδικομάτα, Σκόρπιος.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε αρχικά ο Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Λευκαδίων Νάουσας ”Αγία Παρασκευή” Γρηγόρης Γκότσης, ο οποίος επεσήμανε πως στόχος του Ανταμώματος είναι η διεύρυνση της συμμετοχής εκπροσώπων και χορευτικών συγκροτημάτων από όλη την Ελλάδα αλλά και η προβολή και η ανάδειξη της παράδοσης του τόπου.

Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε ο Υφυπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Ημαθίας με τη Ν.Δ. Απόστολος Βεσυρόπουλος και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λευκαδίων κ. Δημητρούσης, παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαιτζίδης και ο Δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης, ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε η Βαλεντίνα Αντωνίου, μέλος του Συλλόγου "Αγία Παρασκευή".

Η βραδιά έκλεισε με γλέντι και άφθονο φαγοπότι με τους Δημήτρη Ψαθά και Αντώνη Μπράσα..

 

Υ.Γ. Σημειώνουμε πως το 7ο Πολιτιστικό Αντάμωμα του Συλλόγου θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή 28 Ιουλίου και ώρα 21:30 στον ίδιο χώρο.

 

Λευκάδια Ημαθίας - 7ο αντάμωμα πολιτιστικών συλλόγων 27/7/2019

 

Λευκάδια - 7ο αντάμωμα πολιτιστικών συλλόγων 27 και 28/7/2019

 

Για να δείτε φωτογραφίες πατήστε πάνω στην εικόνα:

7ο Πανελλήνιο Πολιτιστικό Αντάμωμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λευκαδίων Νάουσας “Αγία Παρασκευή”  27/7/2019

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ