Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

4η ΡοδακΟΙΝΟγνωσία: Στους δρόμους του οίνου και του ροδάκινου της Ερατεινής Ημαθίας – Με χορευτικά τμήματα της “Μίεζας” ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις (βίντεο)

 

Παρουσία πλήθους κόσμου και με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 4η ΡοδακΟΙΝΟγνωσία που διοργάνωσε για άλλη μια φορά ο Μορφωτικός Σύλλογος Κοπανού Νάουσας “Η ΜΙΕΖΑ”.

Οι εκδηλώσεις της τρίτης και τελευταίας μέρας της Ροδακοινογνωσίας ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής με τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου από την Σχολή Αριστοτέλους, ακολούθησε παρουσίαση των τοπικών προϊόντων στα Πλατάνια με ζωγραφική και παιχνίδι με θέμα το ροδάκινο και ολοκληρώθηκε με παραδοσιακό γλέντι το βράδυ της Κυριακής στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Κοπανού.

Στην τελευταία εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος του Συλλόγου Δώρα Μπαλτατζίδου, ενώ τον συντονισμό έκανε η παρουσιάστρια Μαρία Λαδά, και στη συνέχεια ακολούθησαν χοροί από τα τμήματα του Συλλόγου με χοροδιδάσκαλο τον Βασίλη Ασβεστά, στον οποίο ο σύλλογος απένειμε τιμητική πλακέτα για την πολύτιμη προσφορά του.

Τα χορευτικά τμήματα παρουσιάστηκαν όχι με τις παραδοσιακές στολές τους, αλλά με μπλουζάκια που έφεραν το λογότυπο με το γράμμα “G”, τιμώντας με αυτό τον τρόπο τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την έναρξη της σκληρότερης φάσης της γενοκτονίας των Ποντίων.

Μετά το πέρας των χορευτικών τμημάτων, η βραδιά συνεχίστηκε με άφθονο κέφι και χορό, με τον Θεόφιλο Πουταχίδη και το επιτελείο του.

Στη λύρα και το τραγούδι ήταν η Ανθή Καλαϊτζίδου, στο νταούλι ο Φετφατζίδης Αναστάσιος και στα πλήκτρα ο Φουντουκίδης Δημήτρης.

 

4η Ροδακινογνωσία - Μίεζα Κοπανού - χορετυτικά τμήματα 4/8/2019
 
 
 
4η Ροδακινογνωσία - Μίεζα Κοπανού  -  Πουταχίδης 4/8/2019
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ