Λήστεψαν από στέλεχος της ΠΑΕ Αρης τις εισπράξεις του αγώνα με τη Μόλντε!

 

Θύμα ληστείας έπεσε τα ξημερώματα στέλεχος της ΠΑΕ Αρης, το οποίο έφυγε από το γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τις εισπράξεις του αγώνα Αρης - Μόλντε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν οι άνθρωποι του Αρη, άγνωστοι τον παρακολούθησαν μέχρι το σπίτι του στη Βέροια, μπήκαν μέσα, ψέκασαν τον ίδιο, τη σύζυγό του και το μωρό τους, και έφυγαν με τα χρήματα, που υπολογίζουν ότι ήταν περίπου 200.000 ευρώ!

Πρόκειται για τον Θόδωρο Καρυπίδη, ξάδερφο και συνονόματο του Θόδωρου Καρυπίδη, ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Αρης. Ηδη έχει κινηθεί η σχετική διαδικασία από το τμήμα ασφαλείας Νάουσας, που κατέγραψε την καταγγελία και, σύμφωνα με την πρώτη εικόνα, ο δράστης ή οι δράστες μπήκαν από ανοιχτό παράθυρο. Η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση και όλα τα ενδεχόμενα.

Ο ισχυρός άνδρας του Αρη, Θόδωρος Καρυπίδης, αντέδρασε ένα ποστάρισμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ινσταγραμ, που αναφέρει: «Σε φάρμακα να τα πάρετε όλα. Θα είναι πολλά τα φάρμακα, αλλά χαλάλι σας λαμόγια. Και το μωρό ψεκάσατε ρε; Δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο ημέρα που ήταν. Να περιμένετε τα χειρότερα».

Πηγή: ethnos.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ